PQR-seminar: Better together met Citrix en Microsoft!

Kom naar het PQR-seminar en ontdek de voordelen van de samenwerking tussen Citrix en Microsoft!

Waarom Citrix en Microsoft?

De combinatie is al jarenlang ijzersterk. Geen Citrix omgeving kan zonder de solide fundering die Microsoft biedt. Citrix biedt op deze fundering het enterprise niveau waar medewerkers al jarenlang op vertrouwen. De combinatie Citrix & Microsoft stelt medewerkers in staat om sneller, slimmer en bovendien eenvoudiger de IT-middelen te gebruiken bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.

De samenwerking tussen Citrix en Microsoft is al goed maar deze wordt nog beter! Door het beste van zowel Citrix als Microsoft oplossingen te combineren zijn organisaties nog beter in staat om aan de wensen van medewerkers tegemoet te komen. De geintensiveerde samenwerking is o.a. terug te zien in XenApp en XenDesktop Essentials als opvolger van Azure Remote App. Maar ook de samenwerking op het gebied van Enterprise Mobility Management oplossingen met Microsoft Intune en de MDX technology van Citrix XenMobile, Virtualization van Skype for Business en OneDrive for Business. Enkele voorbeelden van oplossingen waarbij het beste van zowel Citrix als Microsoft samenkomen.

De voordelen van de combinatie Citrix en Microsoft

Organisaties kunnen door te kiezen voor de combinatie Citrix en Microsoft, profiteren van de volgende voordelen:

  • Sneller, slimmer en eenvoudiger werken;
  • Flexibele en transparante IT-omgeving;
  • The best of both worlds!

Wilt u alles weten over deze en andere voordelen en de beste combinaties tussen Citrix en Microsoft oplossingen? Registreer dan voor het PQR-seminar: Better together met Citrix en Microsoft! op 8 juni aanstaande. Deze vindt plaats bij Microsoft op kantoor (Schiphol). 

Agenda (onder voorbehoud)

10.00    Ontvangst
10.30    Welkom, door Jits Langedijk (Technology Officer, PQR)
10.45    Citrix & Microsoft, door Chris Hasenaar (Sales Engineer, Citrix) en Jan van der Elst (Channel Executive Cloud Workspace, Microsoft)
11.45    Citrix cloud, door Robert Versteeg (Consultant, PQR)       
12.30    Lunch
13.30    Enterprise Mobility Management, door Jan-Paul Plaisier (Consultant, PQR) en Anton van Pelt (Consultant, PQR)
14.30    BYO-Questions
15.00    Afsluiting en netwerken

Komt u ook?

Bent u IT-manager, security officer of IT-professional en werkzaam bij een eindgebruikersorganisatie met meer dan 200 werkplekken? Wacht niet langer en registreert u zich hier. Wij beloven u een inspirerende dag!

Tot 8 juni aanstaande!

Datum: 
08/06/2017
Tijd: 
10:00 tot 15:30