VMware NSX Experience Day

“Vandaag is de dag met de traagste technologische vooruitgang van de rest van uw leven”. Veranderingen gaan sneller en sneller en de IT van organisatie wordt steeds belangrijker in het ondersteunen van de bedrijfsvoering. Maar dit levert naast kansen ook steeds grotere bedreigingen op, van buitenaf én van binnenuit.

Met behulp van de juiste middelen kunt u zowel de groei van uw organisatie mogelijk maken als de bedreigingen van vandaag én morgen het hoofd bieden. VMware biedt hiertoe een platform, in de vorm van VMware NSX.

VMware NSX biedt netwerkvirtualisatie, waardoor het mogelijk wordt om gevirtualiseerde netwerken te creëren op een geautomatiseerde wijze. Daarnaast biedt het micro-segmentatie, hét middel om elke virtuele machine in uw omgeving op individuele wijze te beschermen en enkel nog verkeer toe te laten waarvan u heeft gedefinieerd dat dat veilig is!

PQR en VMware nodigen u uit om deel te nemen aan onze NSX Experience Day op donderdag 7 december 2017.

Deze dag zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van VMware te Papendorp (Utrecht) en u kunt een technische deep dive verwachten op het gebied van VMware NSX waarbij we u zowel de theorie zullen uitleggen als in de praktijk laten ervaren hoe eenvoudig het is om uw netwerk te virtualiseren én te microsegmenteren. 

De NSX Experience Day behandelt (in ieder geval) de volgende onderwerpen:
- NSX Architectuur en componenten;
- Data Center Security Ontwerp;
- Overzicht van de Distributed Firewall en de Edge Firewall;
- De Service Composer als middel om uw beveiliging te automatiseren;
- Monitoring en zichtbaarheid.

Daarnaast is er uiteraard tijd voor interactie en discussie met de specialisten van PQR en VMware.

Heeft u interesse in deelname aan dit evenement? Schrijf u dan nu in!

Datum: 
07/12/2017
Tijd: 
09:00 tot 17:00