Over ons

No nonsense, open en ambitieus.

PQR. ICT altijd binnen bereik.

Als strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen, levert en beheert PQR hybride cloudomgevingen. Zoekt u een partner met kennis en focus op de cloud, inclusief bijbehorende IT-services, dan bent u bij PQR aan het goede adres. Dat blijkt uit het brede scala aan referenties, bestaande uit de top van het bedrijfsleven en non-profitinstellingen zoals ziekenhuizen, scholen, ministeries en lokale overheidsinstanties.

PQR staat bekend om haar expertises en bezit de A-status van gerenommeerde fabrikanten. Met het ontwikkelen van nieuwe proposities en andere informatiebronnen, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief, houden we u op de hoogte. In ons PQR Experience Center maakt u kennis met innovaties en oplossingen en helpen we om uw IT-stip op de horizon te bepalen.

Het succes van PQR ligt in de juiste combinatie en afstemming tussen werkgever, werknemer, klant en partner. Dit resulteert in gepaste trots: enthousiaste, gedreven en zeer gemotiveerde medewerkers met de PQR-factor en een jaarlijkse omzetgroei met uitstekende resultaten. Bekijk hier het bedrijfsprofiel.

Hoe bereikbaar is uw ICT? Sinds april 2016 voert PQR een nieuwe tagline die de cloudvisie van PQR onderstreept. Bekijk hier het persbericht.

Missie en visie

Stelt u zich eens voor: een wereld waarin iedereen altijd met elkaar in contact is, waar non-stop toegang is om informatie in te winnen. Zonder grenzen. Een wereld waarin iedereen met plezier werkt, op ieder moment, met de ICT-middelen die het beste bij hem of haar passen. Betrouwbaar en veilig. Meer over onze missie en visie.

PQR-cultuur

Bij PQR wordt hard gewerkt. Niet alleen aan trajecten waarin wij adviseren, implementeren en migreren, maar ook aan persoonlijke ontwikkeling. Met ons competentiemanagement blijven wij onze medewerkers binden en boeien. We bewaken en leven daarbij onze kernwaarden eenvoud, kennis en vrijheid, na. Onze cultuur is die van no nonsense, open en ambitieus.

We staan voor onze PQR-aanpak waarbij we kennis en jarenlange ervaring inzetten om projecten tot volle tevredenheid af te ronden. Naast onze resultaatgerichtheid, streven wij ernaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Wij zijn ons bewust van onze rol in de maatschappij en dragen ons steentje bij via het PQR-fonds aan de minder bedeelden onder ons.

Neem contact op met PQR of bel direct 030 662 97 29

Gemeente Breda
Gemeente Breda onderhoudt storageomgeving proactief.
PQR levert HP-omgeving met ProActive Support. Gemeente Breda zocht naar een nieuwe toekomstvaste storageomgeving. PQR adviseerde over storage-en backupoplossingen en deed een aanbieding op basis van HP 3PAR en HP ProActive Support. De storageomgeving van Gemeente Breda wordt nu...
Zorginstelling
Mobiel werken als uitgangspunt voor IT-strategie.
PQR helpt zorginstelling stip aan de horizon te bepalen. Een zorginstelling voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) werd geconfronteerd met een breed pallet aan ontwikkelingen in zowel de GGZ zelf, als op IT-gebied. In de zorg komt bijvoorbeeld eHealth en mHealth (mobiele...
Bolsius International
Bolsius verstevigt fundament voor ‘IT als enabler’
PQR ontwerpt en bouwt toekomstvaste storage-omgeving. Bolsius had dringende behoefte aan meer opslagmogelijkheden voor de groeiende hoeveelheid bedrijfsdata. Na een eerdere centralisatie- en consolidatieslag die het bedrijf op advies van PQR met HP-producten had gemaakt, is het...
Ronald Schaap Algemeen Directeur

"Met onze IT-services en expertises datacenter, workspace en cloud, staat PQR garant voor een stabiele IT-omgeving, zonder dat processen complexer worden."

VMworld Europe 2016: be Tomorrow, be Together
Een verslag van VMworld Barcelona - aankondigingen en ontwikkelingen op het gebied van datacenter, end user computing en visie.
23/10/2016
Klanten zien PQR als kennispartner, professioneel en betrouwbaar
PQR hecht veel waarde aan het oordeel van haar klanten. Daarom is begin dit jaar het jaarlijkse klantenonderzoek uitgevoerd door een extern bureau onder ruim 300 klanten. De onderwerpen waarop de deelnemers PQR konden beoordelen waren: relatie,...
IT-specialist PQR viert 25-jarig jubileum
Het jaar 2015 is voor PQR een bijzonder jaar. Vandaag viert het bedrijf namelijk haar 25-jarig jubileum. PQR is een begrip in de Nederlandse IT-markt en daarbuiten en staat bekend als advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-,...