Peter van der Meijden

Solution Architect
Peter van der Meijden

Workspace | Microsoft | UC | connecting

Peter van der Meijden (1982) is na zijn opleiding 'Technische Informatica' in de IT begonnen en heeft daardoor veel kennis van IT-oplossingen en -producten gekregen. Na een paar jaar is Peter aan de slag gegaan als consultant, waarin hij zijn ambitie tot projectmatig werken kon verwezenlijken.

Peter is bij PQR begonnen op 1 januari 2011 als Microsoft Unified Communications consultant. Peter heeft deelgenomen in veel complexe Exchange en Active Directory migratietrajecten. Nadat hij een aantal jaren als Consultant heeft gewerkt is hij sinds juni 2017 Solution architect. In deze functie richt hij zich op het architectuurvlak en werkt aan innovatieprojecten. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met Microsoft backend solutions en producten als Lync Server, Exchange Server en Office 365.

Peter vindt het leuk om bezig te zijn met nieuwe technieken en mogelijkheden in de IT die communicatie, efficiëntie en productiviteit van organisaties kunnen verbeteren. Peter kan voor klanten de vertaling maken tussen een functioneel vraagstuk en een technische oplossing die het beste bij de klant past.

pme@pqr.nl | @PMeijden