Peter van der Meijden

Solution Architect
Peter van der Meijden

Workspace | Microsoft | UC | connecting

Peter van der Meijden (1982) is na zijn opleiding 'Technische Informatica' in de IT begonnen en heeft daardoor veel kennis van IT-oplossingen en -producten gekregen. Na een paar jaar is Peter aan de slag gegaan als Consultant, waarin hij zijn ambitie tot projectmatig werken kon verwezenlijken.

Peter is bij PQR begonnen op 1 januari 2011 als Microsoft Unified Communications Consultant. Peter heeft deelgenomen in veel complexe Exchange en Active Directory migratietrajecten. Peter heeft zichzelf verder ontwikkeld als Senior Consultant richting Cloud services van Microsoft. Inmiddels is hij Solution Architect en houdt zich bezig met Cloud Productivity rond het Microsoft Portfolio. Denk hierbij aan Office 365, Enterprise Mobility + Security & Azure diensten.

Peter vindt het leuk om bezig te zijn met nieuwe technieken en mogelijkheden in de IT die communicatie, efficiëntie en productiviteit van organisaties kunnen verbeteren. Peter kan als Solution Architect voor klanten de vertaling maken tussen een functioneel vraagstuk en een technische oplossing die het beste bij de klant past.

pme@pqr.nl | @PMeijden