Veel van onze klanten hebben in de afgelopen jaren kennisgemaakt met de flexibiliteit van de cloud. Met PQR SpaceHub helpen we talloze organisaties om de stap te zetten naar snellere schaalbaarheid, minder zorgen, minder beheer en vooral: veel meer flexibiliteit. Zeker als het op kosten aankomt.

Juist daarom zoeken we bij PQR ook naar manieren om die flexibiliteit ook te realiseren binnen de muren van uw eigen datacenter. Want clouddiensten winnen snel terrein, maar zijn niet altijd de meest haalbare oplossing op de korte termijn. Met SpaceHub Flexible Capacity kunt u on-premises IT-infrastructuur voortaan afnemen als een dienst. Zo betaalt u enkel voor de capaciteit die u ook echt gebruikt. Een cloudervaring in uw eigen datacenter.

Uw ideale opstap naar de cloud – 5 goede redenen om te kiezen voor pay-per-use on-premises

1. Nooit meer grote, terugkerende investeringen: Geen reden meer om elke vijf jaar diep in de buidel te tasten voor nieuwe servers of storage. Met een flexibel, pay-per-use kostenmodel betaalt u elke maand naar verbruik . Dat betekent dus ook dat er geen grote druk op uw IT-budget komt, zodat u altijd klaar staat om nieuwe kansen te grijpen of uitdagingen op te lossen.

2. Profiteer van razendsnelle schaalbaarheid: Vertrouw op buffercapaciteit bij piekbelasting of wanneer het uw hoogseizoen is. Schaal daarna ook moeiteloos af. Met een flexibel model stemt u snel en efficiënt uw capaciteit af op uw behoeften, waardoor u nooit gehinderd wordt in uw plannen. Uw buffer kan ook snel & eenvoudig uitgebreid worden als dat nodig is.

3. Vereenvoudig uw IT & reduceer de beheerslast: Als u IT-infrastructuur afneemt als een dienst, kunt u sowieso rekenen op een extra paar ogen dat uw prestaties en verbruik op de voet volgt, maar u kan ook een beroep doen op onze experts voor beheer en support. Zo kunt u dus ook zorgeloos profiteren van uw on-premises datacenter, zonder zware beheerlast of veel operationeel werk.

4. Optimaliseer kosten & betaal niet meer voor onbenutte capaciteit: Met pay-per-use kunt u vanaf dag één profiteren van een kostenmodel dat perfect afgestemd is op uw behoeften. In een traditioneel kostenmodel hebt u – zeker in het begin van een cyclus – heel wat capaciteit “op de groei” gekocht, die alleen gaat renderen wanneer u ook echt gegroeid bent.

5. Houd de grip op uw workloads en data: Niet onbelangrijk, want niet alle data mag zomaar het land of soms zelfs uw organisatie verlaten. Datasoevereiniteit is vaak een rem op cloudadoptie en die rem kunt u eenvoudig wegnemen door de data in uw eigen IT-omgeving te houden, maar dan wel in een datacenter met een pay-per-use model. Dan profiteert u van alle voordelen van clouddiensten, zonder dat uw data uw organisatie hoeft te verlaten.

Tijd voor uw volgende stap naar de cloud? Kies alvast voor meer flexibiliteit, ook voor workloads die nog niet naar de cloud kunnen. Neem contact op met onze experts voor een analyse van uw behoeften en advies over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.