AG Techfest

Marinka van der Eng

techfest

AG TechFest is het nieuwe zakelijke techfestival van Nederland, waar innovatie, nieuwe inzichten en creativiteit samenkomen. Een inspirerend event voor ambitieuze IT-professionals op donderdag 29 september in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Be there, om…

  • Geïnspireerd te worden door Aragorn Meulendijks, Mr. Metaverse – THE METAVERSE-WAT EEN ONZIN! Aragorn vertelt over ’the Big Picture’ m.b.t. Metaverse en wat dit precies betekent; In zijn zessie zal hij de definitie van het concept Metaverse verscherpen en de Techstack verkennen (AI, XR, Blockchain, Spatial Computing, HMI, etc.) We gaan marktsignalen en -beweging duiden en geven jullie een indicatie van de te verwachten marktimpact en daarbij het consumentengedrag. Hoe ziet de tijdslijn eruit van deze innovatie en wat zijn onze eerste use and business cases.
  • Het relaxte ‘Rustmakers in IT’-gevoel te krijgen bij PQR. Neem plaats in één van de massagestoelen op onze stand en kom even tot rust zodat je daarna weer opgeladen bent voor meer!
  • Alle andere sessies, demo’s en acts mee te maken. AG TechFest is geen congres waar je eindeloos naar slides zit te staren, maar de plek waar iedereen ervaart hoe mooi tech en IT zijn om in te werken.

Ga voor meer informatie naar de site van AG TechFest. We hopen je daar te zien!