Dutch Cloud Conference

Marinka van der Eng

‘Grip op cloud’ is het thema van Cloud Conference op 28 september. Cloudomgevingen worden namelijk steeds complexer en grip krijgen en houden is een uitdaging. Tijdens dit congres wordt ingegaan op de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Door middel van keynotes, break-outsessies, 1-op-1 gesprekken en de netwerkmomenten bent u weer helemaal op de hoogte van onderwerpen als Cloud & SaaS, Cloud governance, Cloud management, Cloud security, Cloud technologieën en multi-cloud, Cloudinfrastructuur, Cost management, Datacenteroplossingen, DevOps.

Break-out sessie Multi Cloud Operations & Cost Management

Collega Marc van de Logt, Technical Specialist, geeft tijdens Cloud Conference een presentatie waarin hij de huidige mogelijkheden en de toekomst van multicloud operations schetst. Hoe ga je om met de snelle ontwikkelingen en zet je een goede foundation klaar voor multi & hybrid cloud omgevingen. Nog belangrijker, hoe blijven de kosten onder controle en de operatie beheersbaar?

Bent u bezoeker van Cloud Conference, dan kunt u zich nu al registreren om de sessie van Marc bij te wonen via de portal van het congres.

Heeft u interesse om in te schrijven voor Cloud Conference? Het congres is kosteloos voor IT-beslissers en IT-verantwoordelijken. Kijk op de inschrijfpagina voor meer informatie.