PQR, Rustmakers in IT, heeft de allerhoogste partnerstatus van VMware behaald, Pinnacle. Als Pinnacle Partner behoort PQR tot een zeer select gezelschap partners wereldwijd met deze hoogste status, op basis van de kwaliteit van de dienstverlening, bewezen expertise en het uitgebreide portfolio aan organisaties die PQR succesvol ondersteunt. 

“Pinnacle Partners zijn leiders in hun branches en regio’s en de stuwende kracht in ons partner ecosysteem op basis van hun competenties en performance. PQR staat met zijn diensten bekend als ‘Rustmakers in IT’ en het behalen van deze hoogste partnerstatus is een geweldige mijlpaal voor PQR, maar vooral ook voor onze gezamenlijke klanten”, zegt Erik de Geus, Regional Senior Director Benelux bij VMware. 

De Pinnacle Partner-status volgt op een jarenlange intensieve, strategische samenwerking tussen de twee bedrijven. De afgelopen jaren is PQR uitgegroeid tot een vooraanstaande VMware-expert in Nederland op het gebied van zowel technische expertise als proactieve advisering en ontzorging door managed services 

Pinnacle Partners zijn de meest betrokken strategische partners van VMware met meerdere certificeringen, bewezen sales- en servicediensten op grote schaal en een robuust bereik in hun regio. Zij beschikken bovendien over uitgebreide technische expertise en zijn in staat de meest complexe uitdagingen van hun klanten op te lossen. Klanten van PQR kunnen er dan ook op vertrouwen dat zij hoogwaardige ondersteuning krijgen in alle VMware-oplossingen– van digitale werkplekken tot en met oplossingen voor moderne datacenters en multi-cloudomgevingen. 

“We zijn erg trots op onze status als Pinnacle Partner. PQR is een vertrouwde adviseur die organisaties van A tot Z ondersteunt en ontzorgt met VMware-oplossingen. We zien deze mijlpaal dan ook als een prachtige erkenning van het hoogstaande werk dat we al jarenlang voor onze klanten leveren. Samen met VMware zullen we blijven groeien en onze reputatie blijven waarmaken als Rustmakers in IT”, aldus Marc van Rinsum, Director Professional Services. 

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.