De veiligheid van de IT-systemen van onze klanten heeft de hoogste aandacht bij PQR en wordt 24/7 gemonitord door het Security Operations Center (SOC). Onze security specialisten zijn voortdurend op zoek naar de beste technologische oplossingen en we zijn daarom trots op ons nieuwe partnership met Rapid7.

Voor onze klanten betekent dit dat we de security naar een hoger niveau brengen door het bieden van inzicht, analyse en geautomatiseerde acties via het Rapid7 Insight Platform. Het Rapid7 Insight Platform is een uitgebreid security analytics platform, dat helpt security risico’s te identificeren, beheren en reduceren. Deze oplossing is door Gartner uitgeroepen tot ‘leader’ in Security Information and Event Management (SIEM). Met het Rapid 7 Insight Platform kan het security team van PQR effectiever samenwerken om kwaadaardig gedrag te monitoren en onderzoeken, aanvallen vroegtijdig te stoppen en routine taken te automatiseren.

“Rapid7 helpt onze rustmakers bij het creëren van een veiligere werkomgeving bij onze klanten,” zegt Chris van den Eijkel, IT Security Engineer bij het SOC van PQR. “De producten helpen ons bij het herkennen en bestrijden van actuele incidenten én toekomstige securityrisico’s.”

Het Rapid7 Insight Platform wordt gebruikt voor managed security klanten van PQR en is onderdeel van PQR Workspace Security as a Service.

Wilt u ook rust in de security van uw IT-omgeving? PQR helpt u graag verder! Neem contact met ons op of lees meer over onze security services op deze pagina.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.