Ambities waarmaken

Werken bij PQR

Medewerkers van PQR zijn professionals, mensen die hun vak verstaan en dit laten zien bij onze klanten. Denkers en vooral ook doeners. Kennisdeling staat hoog in het vaandel. Groei is alleen mogelijk wanneer kennis wordt gedeeld en daarom staat bij ons het delen van expertise centraal. Dat doen collega’s onderling, maar ook met anderen via onze blog, whitepapers, kennissessies en conferenties.

Werken bij PQR betekent toegang krijgen tot een heel netwerk met kennis en ervaringen, waardoor wijzelf en onze klanten continu blijven leren en groeien. Wij zijn dan ook op zoek naar ambitieuze talenten. Wij zoeken ondernemende, gedreven en ambitieuze collega’s, die gemakkelijk kunnen communiceren en die zichtbaar plezier in hun werk hebben.

We werken in teams aan uitdagende en vernieuwende projecten, met competente en enthousiaste collega's. Met als doel een duurzaam resultaat neer te zetten, dit maakt ons werk leuk! 

De weg naar ambities waarmaken zal beginnen met een stapsgewijze sollicitatieprocedure

Wil je nog meer te weten komen over PQR? Lees meer in het boekje 'Klaar voor de start'.

PQR Academy

Ben jij een ambitieuze net afgestudeerde óf ervaren IT'er met een afgeronde MBO, HBO of universitaire opleiding? Maak kennis met de PQR Academy!

Klik hier voor meer informatie over de PQR Academy

Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij PQR? Bekijk onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

"Binnen PQR krijg je de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt en waar verdere ontwikkeling mogelijk is. Zelfstudie, cursussen en het behalen van up-to-date certificeringen zijn zaken waar veel tijd aan besteed wordt. Daarnaast is er elke maand een kantoordag die voornamelijk in het teken staat van kennisdeling en het sparren met collega’s. Omdat er in de projecten gewerkt wordt met de nieuwste technieken en oplossingen, blijven we bezig met onszelf, maar ook het bedrijf verder te ontwikkelen!"

Wil jij onderdeel uitmaken van het winnende tenderdesk team? Word onze collega en draag bij aan het verwezenlijken van je eigen ambities en het succes van PQR.

Wil je aan grote complexe projecten werken en je bezig houden met de nieuwste ontwikkelingen? Vind je het leuk om de wensen van de klant in kaart te brengen en te adviseren over het optimaliseren van technische infrastructuur met de focus op werkplekconcepten? Sluit je dan aan bij PQR!

Neem jij de lead in de War for IT-Talent? Als Corporate IT Recruiter ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van onze corporate groeidoelstellingen.

Jij geeft service de hoogste prioriteit!

Werken aan projecten bij gerenommeerde klanten

Uitgebreid, gepersonaliseerd opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei
PQR zet flexibele talentpool op
PQR merkt dat klanten in toenemende mate behoefte hebben aan (extra) technische expertise. Zowel voor als tijdens, maar ook na afloop van IT-projecten. Dit gaat dan om kortdurige, maar ook om langdurige inzet van specifieke expertise. Om deze reden...