Beheer

Continuïteit gewaarborgd.

Lifecycle Services

IT wordt een steeds crucialer onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. Waar u ook bent, het moet altijd beschikbaar en binnen bereik zijn. Een verstoring in de IT kan namelijk desastreuze gevolgen hebben voor de bedrijfscontinuïteit. Een belangrijk aspect hierin is een goede en betrouwbare organisatie van ICT en de IT-omgeving. Onze stelling is dan ook: "Het begint pas als het project klaar is!"

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn op het gebied van datacenter, workspace en cloud, bieden wij u de PQR Lifecycle Services. Deze services richten zich op de continuïteit, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, capaciteit, veiligheid, snelheid en schaalbaarheid van uw IT-omgeving en zijn van cruciaal belang om toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren aan uw interne bedrijfsprocessen.

De PQR Lifecycle Services zijn flexibel en volledig af te stemmen op uw behoefte aan de hand van een menukaart. Daarbij kunt u kiezen uit drie servicelevels. Alle varianten voorzien in servicedeskondersteuning in geval van verstoringen, als ook in remote en onsite support. Aanvullend kunt u kiezen uit componenten zoals assessments, health checks of de Solution Advisor Service.

Alle informatie over de PQR Lifecycle Services vindt u in deze brochure

Indien u meer wilt weten of interesse heeft in de PQR Lifecycle Services, dan kunt u direct met ons contact opnemen.

PQR-servicedesk

Neem in geval van technische problemen contact op met de PQR-servicedesk: T 030 6629777 | M: PQR-servicedesk

Cue cards

PQR heeft Cue cards opgesteld die beschrijven hoe u een call kan aanmelden bij de fabrikant, de manier waarop de voortgang van een call gevolgd kan worden en de wijze waarop er via PQR geëscaleerd kan worden.

Download hier de Cue cards van Arrow voor NetApp, Citrix, Commvault, HP, Juniper, RES Software, Trend Micro en VMware

Managed Services

Outtasking van diverse beheerwerkzaamheden kan ook een goed alternatief zijn. Hierbij is het mogelijk om uw omgeving aan te sluiten op een netwerk operating center voor Managed services. Het voordeel hiervan is dat u service levels kunt afsluiten op het bewaken van de beschikbaarheid van diverse bedrijfsprocessen. U geeft daarmee een stuk zorgen uit handen en uw infrastructuur wordt proactief bewaakt. Verstoringen worden voorkomen en u wordt tijdig geadviseerd over capaciteitsplannen en trendanalyses zodat u vooruit kunt kijken en uw infrastructuur continu kunt optimaliseren. Deze regiefunctie nemen wij graag voor u uit handen.

Ook het uit handen geven van beheer van werkplekken bestaat tot de mogelijkheden

Niet alleen het beheer van de systemen in het datacenter, maar ook de werkplekken kunnen worden beheerd en gebruikersondersteuning kan worden gegeven. U wordt daardoor volledig ontzorgd zodat u zich kunt concentreren op de core business van uw organisatie en het automatiseren van bedrijfsprocessen. De rol van de IT verandert dan veel meer in service of SLA-manager waarbij de focus verplaatst naar business en IT-alignment. Wilt u meer weten over de wijze waarop PQR u hierbij kan ondersteunen, neemt u dan contact op met uw PQR-contactpersoon of via info@pqr.nl.

IT is all about service
ICT speelt een steeds prominentere rol in onze samenleving. Dit betekent ook dat de afhankelijkheid ervan steeds groter wordt. Een verstoring kan grote gevolgen hebben. Goede afstemming is een belangrijke succesfactor voor de uiteindelijke business.
22/01/2016
Succesvolle communicatie van IT-projecten
Waarvoor hebben we IT eigenlijk nodig? Een simpele, bijna retorische vraag met een ogenschijnlijk voor de hand liggend antwoord. Echter, stel deze vraag aan 10 willekeurige personen binnen een organisatie en je krijgt 10 totaal verschillende...
27/08/2015
De IT-afdeling moet service gaan leveren
Executive People | maart 2016 | Marcel van der Plaat | De IT-afdeling van de klant bepaalde in het verleden vaak hoe alles werd gebruikt en ingericht
 
Migratie van applicatieservers op basis van no cure no pay
Heeft u applicatieservers met een (verouderd) Microsoft-besturingssysteem? Dan helpen wij u graag bij het migreren van uw applicatieservers.
 
Solution Advisor Service
ICT is constant in beweging. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen blijft voor de meesten een uitdaging. Bij veel bedrijven ontstaat een groeiende behoefte aan extra IT-ondersteuning. Een deskundige partner die uw bedrijf en het laatste...
 
Uitbreiding PQR-servicedesk met Commvault-support
Wij zijn zeer verheugd om u te kunnen melden dat u per 1 februari 2016 ook voor uw Commvault-support kunt bellen met onze servicedesk. Concreet betekent dit dat wanneer u belt met ons vast servicedesknummer 030-6629777 of mailt naar servicedesk@pqr....