Update User Environment Management smackdown

Rob Beekmans

De User Environment Management smackdown is bijgewerkt, versie 16.01 is uit!

De User Environment Management (UEM) smackdown geeft u een overzicht van de oplossingen en producten in de markt die het beheren van de gebruikersomgevingen mogelijk maakt. In de markt zijn veel leveranciers die een dergelijke oplossing bieden. Het probleem dat u daarbij kunt ervaren is dat ze veel bieden dat nagenoeg identiek lijkt, maar dat mogelijk niet zijn. 

Welke oplossing past u?

Het is lastig om in het aanbod van de UEM-oplossingen de juiste te vinden, vooral indien u nog niet exact heeft bepaald waar u naar op zoek bent. Sommige leveranciers bieden alleen een profieloplossing, anderen bieden een complete suite aan mogelijkheden. Afhankelijk van u eisen en wensen is er een oplossing die past. De UEM smackdown kan u hierbij de nodige handvaten geven. De smackdown bevat:

  • De essentie van User Environment Management;
  • Handvatten voor u zoektocht;
  • Welke UEM-oplossingen er zijn;
  • Feature matrix per product;
  • Productbeschrijving per leverancier.

Met de smackdown hopen wij u voldoende houvast te geven om een UEM-oplossing te kiezen. Heeft u vragen of behoefte aan nadere informatie? PQR is uw adviseur omtrent dit onderwerp! Neem direct contact op met PQR.

Succes met u keuze en veel leesplezier!

Download hier de whitepaper User Environment Management smackdown (v16.01)

Rob Beekmans
Sr. Consultant PQR

>> meer blogs

Note: De smackdown is met zorg samengesteld, dat betekent niet dat er mogelijk fouten in voorkomen. Indien u onvolkomenheden vindt kunt u deze melden aan Rob Beekmans, zodat dit in de volgende versie aangepast kan worden.

Reacties

Reactie toevoegen