VMware NSX Data Center tijdelijk extra voordelig!

Ronald de Jong

VMware heeft een nieuwe licentiestructuur aangekondigd voor NSX Data Center (het traditionele NSX). Daarbij komen twee nieuwe licentie-vormen beschikbaar:

  • Professional: deze licentievorm wordt gepositioneerd tussen Standard en Advanced.
  • Enterprise Plus: deze licentievorm komt in plaats van Enterprise, maar bevat een forse uitbreiding.

De Enterprise variant, komt te vervallen. Er zijn verschillende upgrade mogelijkheden, maar voor de Standard en Advanced versie geldt dat een 1-op-1 upgrade door VMware wordt geboden, zonder extra kosten.

VMware heeft in de nieuwe Advanced variant een fors aantal functionaliteiten toegevoegd, die voorheen alleen in de Enterprise variant beschikbaar waren.

Ook heeft VMware de prijzen van de verschillende vormen aangepast en dáár zit de mogelijkheid om fors voordeel te behalen. De huidige varianten zijn namelijk nog tot 3 augustus aan te schaffen, tegen de huidige prijs en worden automatisch bijgewerkt tot de nieuwe variant, waarbij aanzienlijk meer functionaliteit wordt geboden.

Heeft u dus wensen op het gebied van Netwerkvirtualisatie en/of Microsegmentatie die worden vervuld door de Advanced versie van NSX, dan is nú het moment om dit product aan te schaffen

Vanaf 3 augustus zijn enkel nog de volgende versies van NSX Data Center aan te schaffen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen, of wilt u snel overgaan tot de aanschaf van VMware NSX Data Center, neem dan contact op met uw PQR-accountmanager, of met mij. Wij helpen u graag verder!

Ronald de Jong
Senior Consultant PQR

>> meer blogs