Image

Branches

Lokale overheid, gezondheidszorg, MKB, woningcorporaties en transport & logistiek zijn de belangrijkste branches waarin PQR werkzaam is. Lees hier welke uitdagingen er binnen die branches leven en hoe PQR organisaties helpt om de IT op orde te krijgen en rust te creëren. 

Image
Image

Zorg

De zorgsector staat voor grote uitdagingen; de kwaliteit staat onder druk. Technologie kan een wezenlijke bijdrage leveren om de werkdruk te verlagen en de kwaliteit te verhogen. PQR helpt zorginstellingen de stap te zetten naar zorgvernieuwing.

Image

Lokale Overheid

De overheid digitaliseert in rap tempo. Hoe kunnen gemeentes ervoor zorgen dat ze de IT-uitdagingen die dat met zich meebrengt aankunnen? PQR helpt gemeentes de stap te zetten naar digitalisering.

Image

MKB

Ondernemers willen bezig zijn met ondernemen en niet met hun IT. Maar de afhankelijkheid en het belang van IT-voorzieningen is groot. PQR brengt met SpaceHub rust in de IT-omgeving, zodat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn.

Image

Transport & Logistiek

Als het gaat om zoveel mogelijk kilometers maken en efficiëntie in de keten, is het logisch dat de IT-omgeving dit ondersteunt. Maar door verouderde IT-omgevingen, is er geen vooruitgang mogelijk. Het wordt tijd om rust te creëren bij vervoerders en logistieke bedrijven.

Image

Woningcorporaties

Datagedreven werken, toenemende mobiliteit, smart buildings, meer securitybedreigen en IoT - woningcorporaties moeten een veilige digitale transformatie ondergaan om in te kunnen spelen op een veranderende wereld. Tegelijkertijd hebben ze te maken met fusies, legacy IT en kostenbesparing. Hoe brengt PQR rust in IT bij woningcorporaties?

Image

Maakindustrie

Smart Industry biedt veel kansen voor de maakindustrie. Technologische vooruitgang en innovatieve oplossingen zijn geen optie meer, maar een noodzaak. Met de hoogste expertise en geavanceerde IT-technologieën helpt PQR productiebedrijven bij digitale transformatie.

IT onderwijs

Onderwijs

Technologie speelt een steeds prominentere rol in alle aspecten van ons leven, inclusief het onderwijs. De integratie van IT in het onderwijs heeft een aanzienlijke impact gehad op hoe leerlingen leren, hoe docenten lesgeven en hoe onderwijsinstellingen opereren. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden en voordelen, maar brengt ook unieke uitdagingen met zich mee. PQR helpt onderwijsinstellingen met de tijd mee te gaan, zodat ze klaar zijn voor de toekomst.

Image

Andere branches

Lees over hoe wij rust brengen voor andere branches en klanten

Cases

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.