Image

Copilot: de AI-assistent voor medewerkers

Copilot for Microsoft 365 biedt ongekende functionaliteit om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Met zijn krachtige AI-aangedreven mogelijkheden fungeert Copilot als een virtuele assistent die vele voordelen en ondersteuning biedt. Maar waar begint u met Copilot? Maak een vliegende start met Copilot in vier stappen. 

Image


Copilot for Microsoft 365

Copilot is een AI-assistent die kan helpen met verschillende taken binnen de Microsoft 365-suite. Copilot begrijpt de context, intentie en voorkeuren en geeft relevante suggesties, inzichten en feedback. Copilot leert van feedback en door deze verbeteringen wordt de output persoonlijker en effectiever.

  • Verhoog productiviteit
  • Verhoog creativiteit en kwaliteit
  • Bevorder samenwerking

Starten met Copilot

Starten met Copilot kan onwennig zijn. Laat u daarom begeleiden door de experts van PQR. Door middel van vier stappen geven we u een vliegende start met Copilot waarbij uw organisatie, medewerkers en dataveiligheid klaar zijn om de mogelijkheden van Copilot ten volle te benutten.

In 4 stappen naar een vliegende start met Copilot

Image

Copilot Inspiratiesessie

Verken de mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot met de Inspiratiesessie. Gericht op uw organisatie en met focus op de toepassing en functionaliteit van Copilot.

Lees meer > 

Image

Copilot Readiness Assessment

Voldoet de Microsoft omgeving aan de technische en datagovernanceeisen om aan de slag te gaan met Microsoft Copilot? Het Copilot Readiness Assessment van PQR geeft antwoord.

Lees meer >

Image

Purview Quickstarts

Breng de dataveiligheid en -compliancy op orde met Microsoft Purview. De Purview Quickstarts van PQR zorgt voor kennis in uw team over Purview en een robuuste inrichting van dataclassificatie en dataretentie.

Image

Adoptie voor Copilot

PQR helpt organisaties om de medewerkers mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen en manier van werken met Copilot for Microsoft 365. Met focus op de gebruikers, zodat zij optimaal profiteren van de mogelijkheden van Copilot.

Lees meer > Bekijk het Copilot Webinar terug

Op 6 februari deelden de Copilot experts van PQR de mogelijkheden van Copilot in een webinar. Tevens werd ingegaan op de stappen om te starten met Copilot.

Wilt u het webinar terugkijken? Klik dan hiernaast.

Image

Starten met Copilot? Vraag advies aan PQR.


Events en blogs

Copilot voor Microsoft 365 in het Nederlands

Op 28 april is Microsoft gestart met het uitrollen van de Nederlandse taal in Copilot voor Microsoft 365. Dit zorgt er uiteraard voor dat de interactie makkelijker verloopt en dat de output eenvoudiger gebruikt kan worden.

Tijdens het Copilot Live Event op 28 mei heeft PQR een demonstratie hiervan gegeven.

Heeft u dit event gemist en wilt u meer weten? Neem contact op met PQR!

Blog: Copilot in het Nederlands