Image

IT is nooit af. Daarom blijven wij optimaliseren en innoveren

Uw organisatie blijft veranderen, net als technologie. Daarom is het essentieel om ook na de implementatie scherp te blijven.

Image

Optimaliseren, a never ending story

Als we de roadmap volgen, dan komt nadat de processen succesvol zijn ingebed in de organisatie, het moment om ze ook te blijven volgen en te optimaliseren. Hoe doen we dat? Doordat onze solutions architect ook in deze fase nauw betrokken blijft, heeft u hier zelf geen omkijken naar. U kunt er dus op vertrouwen dat de ingeslagen weg gevolgd blijft, zodat u zich kunt blijven richten op uw bedrijfsvoering. 

Always stay ahead

Naast het blijven volgen van de processen van de organisatie en het passend maken van de infrastructuur, is het van essentieel belang om bij te blijven met technologische ontwikkelingen. Concurrentie ligt altijd op de loer en om deze voor te blijven, is het zaak om de bedrijfsprocessen tijdig aan te laten haken bij nieuwe mogelijkheden. PQR houdt deze ontwikkelingen voor u bij en past ze toe waar nodig. 

Wij zijn de rustmakers in IT. 

Benieuwd hoe?

Door constante aandacht blijven we optimaliseren en innoveren

Hoe zorg je ervoor dat de opgezette IT optimaal blijft aansluiten bij ontwikkelingen die elkaar steeds sneller opvolgen? Met onze flexibele hybride IT-oplossingen blijft uw business continu aangesloten bij de nieuwste ontwikkelingen. Nadat de infrastructuur goed is ingericht en het transformatie- en adoptieproces is afgerond, werkt uw IT optimaal en sluit deze goed aan bij de bedrijfsprocessen en de organisatie. 

De cloud als middel, niet als doel

De cloud is geen doel op zich, maar een instrument om bedrijfsprocessen optimaal te kunnen laten draaien. Door van verschillende clouds gebruik te maken die ieder passen bij een bepaald proces, kunnen wij deze flexibel inzetten om de business steeds opnieuw te optimaliseren. Verandert de organisatie? Dan zorgen wij dat uw IT meeverandert. We kunnen inschatten waar en wanneer en veranderingen gaan optreden, en op tijd actie ondernemen. Zo merkt de eindgebruiker zo min mogelijk van de aanpassingen.

Betere processen, lagere kosten

Constante optimalisatie van IT zorgt voor soepel lopende bedrijfsprocessen en lagere kosten. Capaciteit die niet nodig is, hoeft namelijk ook niet te worden benut en kan weer op een ander proces worden ingezet. Om de bedrijfsprocessen nog verder te optimaliseren, stellen wij vooraf KPI’s op. Op basis hiervan laten wij de werkbelasting continu dáár landen waar deze het beste past in de organisatie. Zo blijven de processen maximaal doorlopen, zonder achter te lopen op innovatie.  


SpaceHub: van inventarisatie tot optimalisatie onder één dak

U wilt een schaalbare organisatie die snel kan inspelen op nieuwe behoeftes. Maar bent u benieuwd hoe u een veilige cloudoplossing kan adopteren en tegelijkertijd bestaande legacy-applicaties kan blijven gebruiken? De oplossing: SpaceHub.

PQR heeft een intelligente hub gebouwd die onder andere bepaalt of een workload het beste in de cloud of on-premises kan draaien. Een platform dat veilig, modulair en naadloos te integreren is. Op die manier gebruikt u applicaties en data op de meest efficiënte en effectieve manier. Beheersbaar en geautomatiseerd.