IT-advies

Zonder een goede IT-voorziening is het naleven van een visie ondenkbaar. PQR weet wat er speelt en onze experts bieden hun kennis en ervaring aan om samen moderne datacenter- en workspace-oplossingen te ontwerpen en met u de roadmap met bijbehorende IT-strategie voor uw organisatie neer te zetten. Als trusted advisor zetten wij onze jarenlange kennis en kunde in om samen met u te sparren over nieuwe ontwikkelingen in de markt. Voorafgaand aan ons advies gaan we eerst het gesprek met u aan. Wat vindt u belangrijk, wat speelt er onder uw medewerkers, en hoe kan IT bijdragen aan het succes van uw organisatie.

PQR heeft diverse tools ontwikkeld om een compleet beeld te kunnen schetsen van uw IT-roadmap om zo de stip op de horizon te kunnen bepalen. Bijvoorbeeld door te sparren in ons PQR Experience Center, waar u naast het zien van de nieuwste technologie ook met onze experts kunt overleggen. Een andere mogelijkheid is de Cloud Discovery Workshop, waarin u kunt ontdekken wat cloud voor uw organisatie kan betekenen. Ook kunt een persona-onderzoek laten doen, waarmee medewerkers en IT-vraagstukken beter op elkaar afgestemd worden.

Zoekt u een partner die met u proactief naar de markt kijkt en u een seintje geeft over innovaties die uw business een boost geven? Dan bent u bij PQR aan het goede adres. Wij bieden onder andere CTO-as-a-Service aan. Met CTO-as-a-Service sturen we een van onze beste IT-experts bij u langs om uw omgeving onder de loep te nemen. Ook bieden we diverse health checks, waarmee uw IT-omgeving gemonitord wordt, om zo tijdig aan de bel te kunnen trekken. 

Neem contact op met PQR en maak een afspraak met een expert

11/01/2019
Is een organisatie bij strategische veranderingtrajecten beter gaan fucntioneren? Zijn beoogde kostenbesparingen bereikt? Zijn de medewerkers tevreden met de nieuwe voorzieningen? Na het succesvol afronden van een IT-project begint het pas echt. 
ICT kan bij uitstek fungeren als business enabler. Om dit te bereiken is het zaak om de IT-strategie van uw organisatie aan te pakken. Bent u klaar voor succes? Dan mag u deze whitepaper niet missen.