Managed services

PQR Managed Hybrid Cloud Services

Werken doen we niet alleen; we werken samen, samen als team, maar ook samen met u als partner waardoor we het verschil maken voor uw organisatie!
PQR loopt vooraan en met onze ambities veroveren wij de markt. Met onze PQR Managed Hybrid Cloud Services leveren we een dynamisch en flexibel platform waarin de continuïteit en beschikbaarheid voor u en uw organisatie voorop staan.

Relatie

Voor ons staat de relatie op nummer één. Leuk natuurlijk dat we de afgesproken KPI’s uit de SLA halen, maar wordt het ook zo ervaren?
Wij vinden een XLA net zo belangrijk!

Goede IT-support herken je door afwezigheid; hoe minder je ervan merkt hoe beter het draait. Maar bij ons gaat het juist om de persoonlijke benadering. Wij werken uitsluitend met klantenteams, waardoor we weten wie er belt, wat er bij uw organisatie speelt en we snel en doelgerichte service kunnen leveren. Onze rol als Service Integrator (SPOC) zorgt ervoor dat u niet hoeft na te denken wie waar verantwoordelijk voor is; er is 1 loket waar u direct geholpen wordt.

Of het nu gaat om het beheer van de IT-infrastructuur, eindgebruikerssupport of het beheren van applicaties van uw organisatie, met PQR Managed Hybrid Cloud Services geven wij een 24/7/365 service op de beschikbaarheid, veiligheid, continuïteit en capaciteit van de werkplek en data.  Dat mag u van ons verwachten.

Samenvattend:

Met PQR Managed Hybrid Cloud Services:

  • is de continuïteit van uw bedrijfsprocessen gewaarborgd;
  • kan uw organisatie zich volledig richten op haar kernactiviteiten;
  • kunt u de kwaliteit van uw IT niet alleen toetsen aan SMART geformuleerde afspraken (KPI’s), maar ook ervaren door middel van onze XLA’s;
  • heeft u altijd de meest effectieve- en kostefficiënte oplossing;
  • kan uw IT flexibel meebewegen met de dynamiek van uw organisatie;
  • is er 1 loket waar u met al uw vragen terecht kunt.

Wilt u meer weten over de wijze waarop PQR u hierbij kan ondersteunen, neemt u dan contact op met uw PQR-contactpersoon of via info@pqr.nl.

Neem contact op met PQR en maak een afspraak met een expert

Microsoft Office 365, Azure, Citrix, Nutanix en HPE zijn onze primaire technologische partners.
De PQR Managed Hybrid Cloud Services zijn gebaseerd op best-practice frameworks zoals ITIL®, ISO2000/27001 en SIAM®.

St. Anna Zorggroep
Gegarandeerde continuïteit van omgeving en resources.
Ook in de zorgsector is een goed werkende, stabiele en betrouwbare IT-omgeving van groot belang. De St. Anna Zorggroep had zijn IT-infrastructuur vernieuwd en aansluitend een PQR strippenkaart aangeschaft waarmee support was ingeregeld. PQR Lifecycle Services boden echter net...