Image

Modern Workplace 

Altijd en overal veilig kunnen werken. Voor medewerkers, maar ook voor de organisatie is dat een must. Het hybride werken is niet meer weg te denken. Daardoor is gebruiksvriendelijke toegang tot applicaties en bestanden en op afstand samenwerken belangrijker dan ooit. Maar hoe realiseert u dit veilig en beheersbaar? Met SpaceHub Modern Workplace brengt PQR rust in de werkplekomgeving en is uw organisatie klaar voor de toekomst. 

Image
Plezierig (samen-)werken, overal toegang, optimaal productief zijn en tegelijkertijd veilige werkplekken die eenvoudig te beheren zijn. Dat is mogelijk met SpaceHub Modern Workplace van PQR. Dit unieke concept zorgt ervoor dat de workspace helemaal aansluit bij wat de verschillende gebruikers nodig hebben. Nu en in de toekomst, bent u gegarandeerd van een moderne werkplek voor alle gebruikers.
Image

SpaceHub Modern Workplace bevat alle elementen die nodig zijn voor een flexibele, beheerde werkplek voor elke type gebruiker:

 • Altijd en overal direct toegang tot applicaties en gegevens
 • Slim samenwerken met Microsoft 365 en Teams
 • Veiligheid voorop
 • Modulair en flexibel
 • Device-as-a-Service
 • Flexibele beheermogelijkheden


Image
Image
Image
Image

Een flexibele, beheerde werkplek voor elke gebruiker

SpaceHub Modern Workplace is ontworpen op basis van de nieuwste Microsoft 365 en Azure-oplossingen en biedt de gebruiker een Windows 11-werkomgeving. Het beheer wordt uitgevoerd vanuit de cloud, zodat u uw medewerkers altijd en overal kunt ondersteunen. PQR ondersteunt en zorgt dat de workspace optimaal blijft werken.

Altijd en overal toegang

Windows 11 en Office 365 vormen de basis van de Moderne Zorgwerkplek. Aan de hand van de behoefte van uw medewerkers kunt u kiezen voor Office webapplicaties of de desktopversie. Samenwerken, vergaderen en bellen verloopt via Microsoft Teams en voor het opslaan van bestanden worden OneDrive, Teams of SharePoint gebruikt. Met deze Microsoft toepassingen hebben medewerkers de belangrijkste tools in handen om productief te zijn en samen te werkenWaar of wanneer medewerkers ook werken, SpaceHub Modern Workplace maakt het mogelijk. Met toegang tot een gepersonaliseerde werkomgeving, een workspace die zich automatisch aanpast aan de locatie waar en verbinding waarmee de gebruiker werkt: gemak en gebruikerservaring staan voorop. Wilt u de werkplekfuncties integreren in een gebruiksvriendelijk webportal of in (bestaande) intranetoplossing? Ook dat is mogelijk.

Slim samenwerken met Microsoft 365 en Teams

Windows 11 en Microsoft 365 vormen de basis van de SpaceHub Modern Workspace. Aan de hand van de behoefte van uw medewerkers kunt u kiezen voor Office webapplicaties of de desktop versie. Samenwerken, vergaderen en bellen verloopt via Microsoft Teams en voor het opslaan van bestanden worden OneDrive, Teams of SharePoint gebruikt. Met deze Microsoft toepassingen hebben medewerkers de belangrijkste tools in handen om productief te zijn en samen te werken.

Veiligheid voorop

Beveiliging is cruciaal. In de basis zorgen we met SpaceHub Modern Workplace voor beveiligde toegang tot de werkplek door middel van multi-factor authenticatie en beveiligde toegang tot gegevens. Tevens is bescherming tegen ransomware aanvallen, waaronder het monitoren van systemen en detecteren van verdacht gedrag een onlosmakelijk onderdeel de workspace.

Naast deze goede basis veiligheid biedt PQR aanvullende Workspace Security diensten die naadloos integreren met SpaceHub Modern Workplace. Services die toegevoegd kunnen worden voor een optimale beveiliging zijn bijvoorbeeld: vulnerability management, rolgebaseerde toegang, pentesting, SIEM en SOC diensten en forensics.

Modulair en flexibel

Slimme modulaire oplossingen, klaar voor de toekomst en volledig beheerd door de Rustmakers in IT. SpaceHub Modern Workplace maakt onderdeel uit van ons complete SpaceHub portfolio, waarin werkplek, datacenter, cloud, netwerk en security as a Service worden aangeboden. Door deze modulaire opbouw is het eenvoudig om extra diensten toe te voegen, zoals back-up van Microsoft 365, bellen via Microsoft Teams met behoud van uw bestaande telefoonnummers en beveiligd mailen.

 


Wij zijn de rustmakers in IT. 

Benieuwd hoe?

Device-as-a-Service


Is de werkplek hardware afgeschreven of voldoet deze niet meer? Ook voor devices kunt u bij PQR terecht, we bieden de mogelijkheid om desktops en laptops af te nemen als dienst, tegen een vast bedrag per maand. Daarmee bent u tevens verzekerd van vervanging en reparatie van de devices, want ook dat neemt PQR uit handen.

Flexibele beheermogelijkheden


Altijd beschikbaar, stabiel en uitstekende prestaties – dat is waar de SpaceHub Modern Workplace voor staat. Om dat te bereiken levert PQR de werkplek als dienst en wordt deze ondersteund door onze professionele Servicedesk. Met behulp van Microsoft Intune en Autopilot zorgen we voor een snelle Zero-touch uitrol van de werkplekken en kunnen we uw medewerkers altijd en overal ondersteunen.

U bepaalt het niveau van ondersteuning en hoe we samenwerken met uw eigen werkplekbeheerders. Eerstelijns tot derdelijns, 24*7 support, onsite-werkplek ondersteuning – afhankelijk van uw behoefte kiezen we het beste pakket en zorgen we voor een optimale samenwerking tussen uw IT-team en onze Servicedesk.

Edities SpaceHub Modern Workplace


Elke type gebruiker en elke organisatie heeft andere wensen en eisen. SpaceHub Modern Workplace heeft voor elk type gebruiker een workspace op maat, tegen een vast bedrag per maand.

Kiosk PC: Eenvoudige toegang tot internet en een virtuele werkplek
Basis: Een kostenefficiënte cloudwerkplek, ideaal voor taakwerkers
Standaard: Een rijk uitgeruste werkplek voorzien van uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden, gericht op kenniswerkers
Enterprise: Een complete werkplek voor kenniswerkers voorzien van geavanceerde beveiliging tegen cybercriminaliteit


Bekijk voor een overzicht van de features en opties de flyer.

 

Download flyer
SpaceHub Modern Workplace heeft de volgende kenmerken:
 • Een moderne werkplek op basis van Windows 11
 • Single Sign-on voor Web, SaaS en legacy applicaties
 • Microsoft365, Outlook, Teams, SharePoint en OneDrive
 • Versleuteling lokale data, antimalware en Microsoft365 Back-up
 • Multi-factor authenticatie
Image