SpaceHub Cybersecurity Abonnement 

Zodat uw onderneming beschermd is tegen cyberaanvallen én verzekerd tegen de gevolgen daarvan.   

Image


Eye Security en Aon

Uw gehele digitale beveiliging van A tot Z geregeld en verzekerd: hoe geruststellend klinkt dat? PQR heeft de handen ineen geslagen met Eye Security en Aon om ondernemers te ontzorgen bij cybersecurity dreigingen met een kosteneffectieve combinatie van cybersecuritymaatregelen en een cyberverzekering.

Image
Image

Criminelen maken gebruik van digitalisering

Ondernemers profiteren sterk van de digitale transformatie. Tegelijkertijd slaan criminelen ook een slaatje uit deze trend: steeds vaker zijn organisaties slachtoffer van cybercrime. Ook kleine en middelgrote ondernemingen blijven niet buiten schot. De kans om slachtoffer te worden van een cyberincident is inmiddels één op acht. In vergelijking: de kans op brand is één op achtduizend.  

Veel ondernemers onderschatten de gevaren van cybercriminaliteit, omdat ze het gevoel hebben dat ze geen interessant doelwit zijn. Waarom richten criminelen zich dan op kleine en middelgrote ondernemingen? Vaak juist omdat die bedrijven het hoofd niet boven water kunnen houden als de business plotseling stil komt te liggen en te weinig kennis hebben van cybersecurity. Dit betekent dat ze sneller bereid zijn tot het overmaken van grote sommen geld in ruil voor het terugkijken van toegang tot hun systemen of data.  

Image

Kleine bedrijven vaak slachtoffer

Dat criminelen geen uitzondering maken als het gaat om kleine ondernemingen, blijkt uit de cijfers van afgelopen jaar. Het aantal ransomware-aanvallen steeg met 715%. Daarvan was in 71% van de gevallen een mkb-onderneming het slachtoffer. De kosten van een cyberincident kunnen oplopen tot tienduizenden euro’s. 

Image

IJzersterke combinatie om het mkb te ontzorgen

Wanneer uw onderneming klant is bij PQR en gebruik maakt van de IT-infrastructuur en Managed Services waarbij u voldoet aan de PQR 10 security voorwaarden, biedt PQR extra zekerheid aan mkb-ers door middel van het SpaceHub Cybersecurity Abonnement. Hiervoor werkt PQR samen met de cybersecurity experts van Eye Security en Aon Cyber Solutions. We verzorgen de preventieve maatregelen om u en uw medewerkers bewust te maken van de werkwijze van criminelen. Daarnaast worden uw systemen en cloudomgevingen gemonitord op verdacht verkeer en grijpen we in bij een incident. Aon Cyber Solutions treedt als verzekeraar op bij cyberincidenten. Dit betekent dat u verzekerd bent tegen de kosten en schade die bij cyberaanvallen komen kijken.*   Door de expertises van de verschillende branches samen te brengen, kunnen Aon, Eye en PQR kosteneffectieve beveiliging tegen cyberaanvallen bieden, op technisch vlak en als cyberverzekering. Door deze ijzersterke combinatie kunt u tegen vaste maandelijkse kosten de IT-omgeving verzekeren tegen het risico van cybercriminaliteit. Een gerust gevoel voor u als ondernemer.Wat houdt het SpaceHub Cybersecurity Abonnement in?  

Als Managed Services klant van PQR bent u verzekerd van een veilige IT-infrastructuurPQR neemt het beheer en de beveiliging uit handen en we zorgen we voor monitoring en bescherming tegen onder andere ransomware, datalekken en ongeautoriseerde toegang tot online accounts van medewerkers (Microsoft365 en Google).  

Bij verdachte situaties grijpen de specialisten van PQR en Eye direct inU krijgt 24/7 hulp bij cyberincidenten, zoals ransomware, datalekken en CEO-fraude. Om uw medewerkers alert te houden, lanceren wij ook cyber-bewustwordingscampagnes. Periodiek voeren we risicoscans uit en ontvangt u proactief advies van onze security experts, onder andere bij veranderingen in uw IT-omgeving. Door al deze maatregelen verkleint u de kans dat uw onderneming ten prooi valt aan cybercriminelen. Wordt uw onderneming toch slachtoffer van een cyberaanval, dan grijpen we direct in. De kosten hiervan en de schade zijn verzekerd bij Aon Cyber Solutions. 

Met het SpaceHub Cybersecurity Abonnement brengt PQR rust in uw onderneming. U bent verzekerd van de hoogste expertise rondom IT-security en loopt geen financieel risico bij cyberaanvallen.  

Meer informatie en voorwaarden

Wilt u weten wat de voordelen zijn van het SpaceHub Cybersecurity abonnement voor uw onderneming? Neem contact op met PQR voor meer informatie en de voorwaarden.* 

Contact

* Op het SpaceHub Cybersecurity Abonnement zijn voorwaarden van toepassing, waaronder (maar niet uitsluitend) de 10 security voorwaarden van PQR.  

Image