SpaceHub Flexible Capacity

Transformeer uw IT met een flexibel pay-per-use-model voor IT-infrastructuur en verlaag de kosten tot wel 60%.

Image


Veel organisaties kijken naar de public cloud voor meer flexibiliteit, snelle schaalbaarheid en voor een aantrekkelijker kostenmodel. Een cloudomgeving is ondanks die voordelen niet in alle gevallen de beste oplossing. Er zijn soms belangrijke redenen om bepaalde workloads, zoals legacy applicaties en gevoelige data, toch in een on-premises datacenter te houden.

SpaceHub Flexible Capacity biedt het beste van beide werelden: de cloudervaring, maar wel in uw on-premises datacenter. Met het unieke Buy & SpaceHub-back-model maakt PQR de volledige overstap naar IaaS aantrekkelijk door de laagdrempelige financiële instap waarmee we de OPEX tot wel 60% kunnen verlagen. 

Infrastructure as a Service

SpaceHub Flexible Capacity is een innovatieve dienst waarbij de nieuwste HPE hardware in uw eigen datacenter wordt geïnstalleerd en wordt afgenomen als Infrastructure as a Service. Hierdoor beschikt uw organisatie over een hybride hardware model, waarbij de dienstverlening en flexibiliteit vergelijkbaar is met die in de cloud, maar wel met on-premises infrastructuur.

60% OPEX verlaging

Met Buy & SpaceHub-back kan PQR de OPEX tot 60% verlagen terwijl u de nieuwste technologie als IaaS afneemt en wordt ontzorgd met hoogstaande dienstverlening die rust brengt. Bovendien doorbreekt u cyclus van IT-afschrijvingstermijnen en kunt u gefaseerd naar de cloud.

Verlaag de OPEX van de IT-omgeving in drie stappen:

  1. Waardeberekening en vervanging huidige IT-omgeving
  2. Implementatie van de nieuwste HPE-hardware
  3. Hybride IT-omgeving op basis van as a Service

Het resultaat is een volledig nieuwe IaaS-omgeving, tegen voorspelbare maandelijkse kosten met rust in beheer.

Advies en Innovatie

PQR begeleidt organisaties in hun public cloud journey en vindt de juiste mix in de hybrid IT. Onze consultants doen de sizing en brengen advies uit over de juiste samenstelling van de nieuwe IT-omgeving, die gebruik maakt van publieke cloud, on-premises en private cloud. Op deze manier slaan we de brug tussen traditionele IT-infrastructuren en de hybride cloudomgevingen.

Image

Meer informatie over SpaceHub Flexible Capacity? Download de brochure.

Managed Services 

Een belangrijk element van SpaceHub Flexible Capacity is dat het dagelijks beheer wordt ondergebracht bij de PQR Servicedesk, in samenwerking met HPE Datacenter Care. De Servicedesk van PQR is het aanspreekpunt voor u als klant en heeft een ‘First Time Right’-aanpak. Hiermee verhogen we de beschikbaarheid van het platform en ontzorgt PQR uw systeembeheerders.


SpaceHub Flexible Capacity

Hybride Infrastructure as a Service met de nieuwste HPE hardware.

Eenvoudig op- en afschalen met on-premises capaciteit.

Betaal naar verbruik en verlaag de OPEX tot wel 60%.

Volledige ontzorging in het dagelijks beheer.


Met onze jarenlange ervaring en technische knowhow is PQR de aangewezen partner voor de hele IT-omgeving. PQR brengt rust in de IT-omgeving met hybride, multi-cloud-oplossingen. Onze cloud experts staan klaar om samen met u aan de slag te gaan met direct een eerste inzicht in de mogelijkheden om uw OPEX tot 60% te verlagen. We schetsen een beeld van hoe u technisch, operationeel en financieel voordelig kunt migreren naar de nieuwste technologie.

Neem contact op voor meer informatie over SpaceHub Flexible Capacity.

 

Contact