25 jaar PQR

Executive People | september 2015 | Ronald Schaap & Bas ter Heurne | Van dozenschuiver naar strategisch IT-adviseur

PQR bestaat 25 jaar! PQR’s directeur Ronald Schaap en sales manager Bas ter Heurne vertellen hoe het PQR van vandaag in 25 jaar vorm heeft gekregen. Zij beschrijven de invloed die de transitie van hardware naar solutions en services, de opkomst van virtualisatie, de digitalisering van de maatschappij en het fenomeen cloud hebben gehad op het bedrijf en de positionering daarvan.

Een begrip

Het bedrijf PQR is een begrip in de Nederlandse IT-markt en daarbuiten. PQR staat bekend als advies- en implementatiepartner voor professionele ICT-infrastructuren. De gebruiker staat centraal bij het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken. PQR levert haar klanten innovatieve ICT-oplossingen zonder dat processen complexer worden. PQR heeft een plaats als ‘trusted advisor’ op de markt veroverd. Het PQR Experience Center wordt goed bezocht, aan de PQR-whitepapers wordt regelmatig gerefereerd en initiatieven als Project VRC (Virtual Reality Check) zijn internationaal erkend.

Download hier het artikel

Ronald Schaap Ronald Schaap Algemeen directeur

"Met onze IT-services en expertises datacenter, workspace en cloud, staat PQR garant voor een stabiele IT-omgeving, zonder dat processen complexer worden."