Altijd toegang: uw werkplek binnen bereik

Altijd Toegang met de PQR Dynamic Workspace.

Een aantal jaren terug was ICT geen ingewikkelde kwestie. Organisaties stelden hun medewerkers een desktop op de werkplek ter beschikking. Deze desktop gaf toegang tot applicaties en data. Tijden veranderen en ICT verandert mee. Tegenwoordig gebruiken we een breed palet aan devices, smartphones en tablets. Notebooks behoren tot de standaarduitrusting en wearables, Internet of Things (IoT) devices en wellicht de auto, als ultiem mobile device, zijn geen uitzonderingen meer.

Herkent u de uitdagingen qua flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit? Start met het bepalen van de ‘stip op de horizon’. Waar moet of wil uw organisatie zijn op de lange termijn en waar staat u nu? Aan welke onderdelen van de flexibele workspace heeft uw organisatie behoefte? Deze vragen moeten allereerst beantwoord worden. Wordt het een dynamic workspace met laptops zodat ook offline toegang tot data en applicaties mogelijk is, of toch een virtuele, centrale desktop infrastructuur (VDI) die altijd up-to-date is en via een veilige portal toegang geeft tot legacy applicaties, data en clouddiensten. Of wordt het een hybride vorm. Het onderzoeken en in kaart brengen van verschillende IT-adviesdiensten. De resultaten bepalen de vorm van de PQR Dynamic Workspace.

In deze ePaper leest u waarom Altijd Toegang in de ICT een vereiste is.

Download hier de ePaper 'Altijd toegang: uw werkplek binnen bereik'

 

>> naar Whitepapers

Altijd toegang: uw werkplek binnen bereik | Artikel
Het is vanzelfsprekend dat informatie – zakelijk en privé – altijd binnen bereik is. Van organisaties wordt verwacht hier aan te voldoen, maar zij komen al snel tot de conclusie dat dit geen simpele exercitie is.