De shift naar strategisch IT-advies

Executive People | juni 2014 | Steven Habes | Advies Werkplek 2015 voor Universiteit Utrecht

De IT-markt verandert razendsnel. IT-bedrijven kunnen niet achterblijven en passen zich aan de nieuwe mogelijkheden van technologie en de wensen van klanten aan. De opkomst en acceptatie van bedrijfsbrede IT-oplossingen - die bedrijfsprocessen ondersteunen en faciliteren - heeft ervoor gezorgd dat klanten vaker behoefte hebben aan strategisch IT-advies.

PQR is met de markt en de klantbehoefte meegegroeid en in de waardeketen opgeschoven. Van origine leverde het hardware-oplossingen, tien jaar terug werd dat al steeds meer IT-advies en inmiddels wordt de omslag naar strategisch IT-advies gemaakt. Steven Habes, senior Projectmanager PQR, verklaart deze trend en illustreert hoe strategisch IT-advies de nieuwe werkplek van Universiteit Utrecht heeft vormgegeven.

Download hier het artikel

Steven Habes Steven Habes Projectmanager

"Uitgangspunt, motivatie en implicatie vormen samen de doelarchitectuur. Voor een klant schept dit duidelijkheid over het uiteindelijke doel, het zogenaamde puntje op de horizon."

Verander uw mindset en win met ICT
18/11/2016
'Digitale transformatie' is een steeds belangrijkere term voor veel organisaties. Door adoptie van nieuwe technologieën om invulling te geven aan Mobile, Artificial Intelligence, Internet of Things en Big Data, is de verdere digitalisering van uw IT...
De schakel tussen bedrijfsdoelstellingen en de IT-dienstverlening voor uw organisatie en omgeving. Veel organisaties hebben geen specifieke visie op ICT. Zonde, want een vastgestelde en goed onderbouwde visie levert direct voordeel op! Is er binnen...