FlexPod Healthcheck

Een kritische blik op uw configuratie met tooling van Cisco, NetApp en VMware.

Heeft u al enige tijd een FlexPod-oplossing draaien? Tijd voor een evaluatie en kritische blik om te kijken of u nog steeds het maximale haalt uit uw configuratie. PQR heeft daartoe de FlexPod Healthcheck ontwikkeld, waarbij alle componenten onder de loep worden genomen. Een PQR-consultant inventariseert samen met uw beheerder(s) de huidige situatie van uw FlexPod-omgeving, u krijgt ruimte voor vragen en u ontvangt afsluitend een rapport met aanbevelingen over uw omgeving die leiden tot optimalisatie van de gehele FlexPod-configuratie.

Wat bieden wij u?

De FlexPod Healthcheck geeft u inzicht in gebruik, efficiëntie en beschikbaarheid van de FlexPod-componenten waaronder de Cisco Nexus switches, Cisco UCS, NetApp storagesystemen en VMware vSphere. Wij controleren of alle componenten binnen de FlexPod-stack aan de eisen van een CVD (Cisco Validated Design) of PQR best practices voldoen en geven advies over noodzakelijke updates. Heeft u een specifieke reden of vraag, dan wordt dit meegenomen in het advies. U ontvangt hiervan een uitgebreid rapport, inclusief aanbevelingen.

Deze dienst is bedoeld voor organisaties die, door bijvoorbeeld drukte of gebrek aan kennis, zelf niet in de gelegenheid zijn om de FlexPod-omgeving voldoende proactief te controleren. U kunt ook een Healthcheck laten uitvoeren om zekerheid te hebben over de optimale inrichting van de configuratie met betrekking tot security, stabiliteit, performance en releasemanagement.

 

Download hier de propositie

NetApp Healthcheck
Optimale prestatie van uw storageomgeving is een voorwaarde voor bedrijfskritische applicaties. In de praktijk blijkt het vaak aan mankracht of voldoende kennis te ontbreken om taken als upgrades van software en firmware van uw SAN-omgeving naar...