Grip op IT met Cloud Management

Het ABC van de nieuwe IT

Als IT-professional zult u zich wel eens afvragen hoe u de gebruikers van uw ICT-infrastructuur tevreden kunt stellen en houden. Ze willen immers steeds meer, steeds sneller en ze nemen geen genoegen met “Nee”. Ze willen hun eigen apps gebruiken, met hun eigen devices toegang tot uw netwerk hebben en dan ook nog onderling bedrijfsinformatie delen. En als u niet snel genoeg bent, maken ze gebruik van hun eigen ICT om te doen wat zij willen doen.

Het beheer, de uitrol en bescherming van devices, applicaties en data – fysiek en in de cloud – worden dus belangrijker. De gebruiker staat hierbij centraal. Het gaat niet meer om IT, maar om wat je ermee doet en vooral om wat je ermee bereikt. Om grip te houden op een ICT-infrastructuur, die gebruikers zelfstandig

In deze brochure schetst PQR u de trends en uitdagingen die we zien rondom Cloud Management. We leggen uit wat Cloud Managementoplossingen zijn en presenteren een stappenplan om u te helpen een gefundeerde keuze te maken voor de implementatie van Cloud Managementoplossingen.

 

Download hier de brochure