Hoe kan IT maximaal bijdragen tot het succes van uw organisatie?

Met het automatiseren van de automatisering realiseert u een servicegerichte IT-organisatie waarbinnen IT-services op afroep beschikbaar zijn, terwijl u zelf de regie houdt.

In de digitale wereld waarin we vandaag de dag leven, wordt van organisaties verwacht dat ze zich snel kunnen aanpassen aan de veranderende realiteit. Innoveren is een vereiste, wat de nodige drukt uitoefent op de IT-afdeling. Om een optimale bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelen en daarmee aan het succes van de organisatie, hebben ontwikkelaars, systeem- en applicatiebeheerders snel toegang nodig tot resources en IT-services die vanuit het datacenter en/of externe cloudproviders geboden worden.

Dit zorgt in veel organisaties voor een spanningsveld tussen enerzijds de steeds hogere wensen en eisen van de organisatie en gebruiker en anderzijds het waarborgen van de stabiliteit, veiligheid en controleerbaarheid van de IT-omgeving. Dit spanningsveld kunt u doorbreken met de inzet van automation- & orchestrationtechnologie.

Download hier de ePaper 'Hoe kan IT maximaal bijdragen tot het succes van uw organisatie?'

>> naar Whitepapers

Disaster Recovery: wat zijn uw uitdagingen?
30/03/2016
Viktor van den Berg verzorgde tijdens NLVMUG UserCon de sessie 'Opties voor disaster recovery binnen virtuele infrastructuren – alles over DR en DRaaS'. Dat DR nog altijd een actueel onderwerp is, blijkt wel uit het aantal mensen in de zaal: het was...