Hybride cloud: de ideale mix tussen cloud en eigen bodem

Build, connect en extend.

U bent steeds bewuster met ICT bezig: IT is vaak geen core business, maar wordt in de praktijk steeds vaker gezien of ervaren als bedrijfskritisch. Zonder ICT stagneren de processen en kan een organisatie niet meer functioneren. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en het bijhouden hiervan wordt gezien als een grote uitdaging voor CFO’s.

Het gebruik van clouddiensten biedt de mogelijkheid om functionaliteit als een dienst ofwel ‘As-a-Service’ af te nemen van een provider, waarbij de verantwoordelijkheid voor het juist functioneren, beschikbaarheid en prestaties, belegd worden bij deze provider.

Als cloud integrator ondersteunt PQR u in het ontwikkelen van een hybride cloudomgeving. Wij onderzoeken samen met u hoe het lokale datacenter zich kan ontwikkelen naar een private cloud (build) en op welke vlakken de publieke cloud een oplossing kan bieden (connect). We onderzoeken hoe uw infrastructuur uitgebreid kan worden met een clouddienst. De manier waarop de private cloud, de publieke cloud en de on-premises systemen gecombineerd en aan elkaar gekoppeld worden, dat is het deel ‘extend’. Build, connect en extend.

In deze ePaper leest u het hoe en waarom van de hybride cloud.

Download hier de ePaper 'Hybride cloud: de ideale mix tussen cloud en eigen bodem'

 

>> naar Whitepapers