Inspireren en strategisch adviseren

PQR-magazine: Inspire 2

Productivity-as-a-Service vormt de huidige uitdaging

De artikelen in deze Inspire maken duidelijk dat dé IT-omgeving niet meer bestaat. Organisaties zien IT niet meer als doel op zich, maar als middel om zakelijke doelstellingen te realiseren. IT-leveranciers laten zien wat er mogelijk is, op het gebied van software, hardware en dienstverlening. Door de massale aandacht voor en acceptatie van clouddiensten is er een nieuwe tak van sport ontstaan die organisaties nieuwe mogelijkheden biedt.

As-a-Service kan achter veel IT-gerelateerde zelfstandige naamwoorden worden geplaatst en het Datacenter-as-a-Service wordt inmiddels gezien als de oplossing voor de toekomst. Productivity-as-a-Service vormt de huidige uitdaging als we praten over de Werkplek van Morgen. IT wordt steeds belangrijker. Door IT juist in te zetten, worden gebruikers productiever en zullen IT-infrastructuren in de nabije toekomst het succes van organisaties bepalen.

 

Download hier het PQR-magazine

Viktor van den Berg Viktor van den Berg Technology officer

"Voordat u direct aan de slag gaat met het bouwen van scripts, integraties, workflows en de realisatie van een self-service catalogus, is het goed om eerst te bepalen waar uw IT-infrastructuur staat. Orchestration is namelijk onderdeel van een private, hybride of publieke cloudstrategie."

De shift naar strategisch IT-advies
Executive People | juni 2014 | Steven Habes | Advies Werkplek 2015 voor Universiteit Utrecht