NetApp Healthcheck

Optimale prestatie van uw storageomgeving.

PQR heeft een NetApp Healthcheck ontwikkeld op basis van deskundigheid en jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan bij onze klanten. Een ervaren NetApp storage consultant inventariseert samen met uw storagebeheerder(s) de huidige situatie van uw storageomgeving en informeert u over de laatste best practices voor de configuratie en het beheer van uw infrastructuur. Gezamenlijk evalueren wij de omgeving op basis waarvan u aanbevelingen krijgt die leiden tot optimalisatie van de storageinfrastructuur.

De NetApp Healthcheck geeft beheerders inzicht in gebruik, efficiëntie en beschikbaarheid van NetApp storagesystemen. U ontvangt hiervan een uitgebreid rapport, inclusief aanbevelingen om punten waar nodig te verbeteren.

Deze dienst is bedoeld voor organisaties die onvoldoende kennis in huis hebben of door drukte zelf niet in de gelegenheid zijn om de storageomgeving voldoende proactief te controleren. De NetApp Healthcheck is bedoeld voor de beheerders van een NetApp storageomgeving.

jan 16

Download hier de propositie

FlexPod Healthcheck
Heeft u al enige tijd een FlexPod-oplossing draaien? Tijd voor een evaluatie en kritische blik om te kijken of u nog steeds het maximale haalt uit uw configuratie.