Op zoek naar de juiste mix tussen cloud en eigen bodem

Executive People | december 2015 | Viktor van den Berg | PQR helpt klanten bij de selectie en implementatie van clouddiensten

Het is nog niet zo legendarisch als de eerste stap van de mens op de maan, maar voor veel organisaties voelt de overgang naar de cloud als een eerste voorzichtige stap in een nieuwe wereld. 

Bedrijven zijn aan het zoeken naar het hoe en waarom van de cloud. Begeleiding en advies is daarbij vaak van harte welkom, weet Viktor van den Berg, Solution Architect bij PQR, advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen.

Download hier het artikel

De weg naar de cloud

Neemt u binnen uw IT-strategie cloud computing in overweging? Wilt u stap voor stap kennismaken met interne, externe of hybride cloudoplossingen? Bekijk de PQR-clouddiensten die wij hebben ontwikkeld om u op weg te helpen! Of neem contact op met PQR.

Viktor van den Berg Viktor van den Berg Technology officer

"Voordat u direct aan de slag gaat met het bouwen van scripts, integraties, workflows en de realisatie van een self-service catalogus, is het goed om eerst te bepalen waar uw IT-infrastructuur staat. Orchestration is namelijk onderdeel van een private, hybride of publieke cloudstrategie."