Private Cloud met Microsoft System Center 2012 R2

Maak de stap naar een modern datacenter en profiteer van een hoog beschikbare virtuele infrastructuur.

Met een op Microsoft Hyper-V 3 en Microsoft System Center 2012 R2 gebaseerde private cloudoplossing kunt u eindelijk de stap maken naar het moderne datacenter. Deze cloudoplossing heeft alle kenmerken van een public cloud en wordt gevormd door een solide virtuele infrastructuur en de aansturing hiervan. De virtuele infrastructuur is dynamisch in al haar facetten en opereert zonder al te veel tussenkomst van beheerders. De managementtools rondom de hypervisor zijn hierbij essentieel. Daarnaast vormt Hyper-V 3 een veilige en betrouwbare fundering van de virtuele infrastructuur.

Download hier de propositie

Peter van der Meijden Peter van der Meijden Solution Architect

"De uitdaging voor IT-managers en IT-beheerders is om de zakelijke data volgens de regels die gesteld worden te beveiligen, zonder dat de gebruikers het gevoel krijgen geremd te worden in hun werkzaamheden." 

Cloud Discovery Workshop
Worstelt u met een IT-uitdaging en wilt u weten of cloud daarvoor de juiste oplossing is? Met de Cloud Discovery Workshop gaat PQR met u in gesprek over wat cloud uw organisatie kan bieden. U maakt kennis met de mythes en mogelijkheden van cloud en...