Proof of Concept VMware Horizon Workspace

Device- en locatie-onafhankelijk werken met (web)applicaties, desktops en data.

Met VMware Horizon Workspace krijgt de IT-afdeling tools in handen om een applicatiecatalogus en follow-me-data aan medewerkers aan te kunnen bieden. Zo krijgen werknemers een veilig alternatief voor bijvoorbeeld DropBox en hebben zij altijd en overal toegang tot de informatie en applicaties die nodig zijn om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. Met VMware Horizon Workspace kunt u op een veilige manier invulling geven aan uw BYO-strategie.

Download hier de propositie

Sven Huisman Sven Huisman Senior consultant

"Benieuwd naar 'next-gen VDI'? In het PQR Experience Center tonen wij u de nieuwste technologieën om Windows desktops en applicaties aan te bieden met een steeds betere gebruikerservaring."

Aankondiging VMware: Workspace ONE
22/02/2016
Samenvoeging van drie VMware-producten: Horizon, Airwatch en Identity Manager. In de voorgaande blog over de aankondigingen van VMware heeft u kunnen lezen over VMware Horizon 7. In deze blog breng ik u op de hoogte van de andere grote aankondiging...
Terugblik VMworld 2015
09/09/2015
VMworld is de jaarlijkse conferentie waar VMware zijn visie en strategie uiteen zet én de laatste updates presenteert over beschikbare producten en oplossingen. Lees in deze blog van Rob Beekmans over het VMware nieuws rondom End User Computing.
Wijziging in Teradici support voor Tera1 zero clients
Tegenwoordig zijn zero clients alleen nog met een Tera2 chip verkrijgbaar. Onlangs is daarom aangekondigd dat Teradici alleen nog support verleent voor Tera1 zero-clients op VMware Horizon tot en met versie 6.0.1.