Solution Advisor Service

Extra IT-ondersteuning afgestemd op uw eigen organisatie.

ICT is constant in beweging. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen blijft voor de meesten een uitdaging. Bij veel bedrijven ontstaat een groeiende behoefte aan extra IT-ondersteuning. Een deskundige partner die uw bedrijf en de ontwikkelingen op het gebied van ICT kent en u regelmatig op de hoogte houdt, zou voor u een uitkomst zijn.

Om aan uw behoefte tegemoet te komen, heeft PQR de Solution Advisor Service ontwikkeld. Deze dienst koppelt uw doelstellingen aan onze ICT-kennis en -kunde. PQR beschikt over een team van topspecialisten die hun sporen hebben verdiend in de IT business. Dit zijn de experts die u aan uw zijde wilt hebben om u te ondersteunen en om u te helpen in het maken van keuzes die matchen met de doelstellingen van uw bedrijf.

Download hier de propositie

Verander uw mindset en win met ICT
18/11/2016
'Digitale transformatie' is een steeds belangrijkere term voor veel organisaties. Door adoptie van nieuwe technologieën om invulling te geven aan Mobile, Artificial Intelligence, Internet of Things en Big Data, is de verdere digitalisering van uw IT...
IT is all about service
22/01/2016
ICT speelt een steeds prominentere rol in onze samenleving. Dit betekent ook dat de afhankelijkheid ervan steeds groter wordt. Een verstoring kan grote gevolgen hebben. Goede afstemming is een belangrijke succesfactor voor de uiteindelijke business.