VMware vSphere Optimization Assessment

In één oogopslag de actuele status van uw virtuele IT-infrastructuur.

Heeft u uw IT-omgeving in meer of mindere mate gevirtualiseerd? Merkt u dat u soms het overzicht mist door de complexiteit van uw infrastructuur? Kunt u de problemen in uw IT-omgeving snel en doeltreffend oplossen? Of bent u steeds meer tijd kwijt met het zoeken naar de oorzaak van het probleem?

Actuele status van uw virtuele IT-infrastructuur

Wij bieden u kosteloos de VMware vSphere Optimization Assessment aan. Hiermee ziet u in één oogopslag wat de actuele status is van uw virtuele IT-infrastructuur. U krijgt inzicht in de mate waarin u de capaciteit van uw hardware gebruikt en het helpt u in te spelen op de steeds veranderende vraag vanuit de markt en uw organisatie.

Download hier de propositie

Viktor van den Berg Viktor van den Berg Technology officer

"Voordat u direct aan de slag gaat met het bouwen van scripts, integraties, workflows en de realisatie van een self-service catalogus, is het goed om eerst te bepalen waar uw IT-infrastructuur staat. Orchestration is namelijk onderdeel van een private, hybride of publieke cloudstrategie."

VMworld Europe 2016: be Tomorrow, be Together
23/10/2016
Een verslag van VMworld Barcelona - aankondigingen en ontwikkelingen op het gebied van datacenter, end user computing en visie.
End of availability voor vSphere Enterprise
Tot juni 2016 heeft u nog de mogelijkheid om vSphere Enterprise aan te schaffen. Daarna is het 'end of availability' voor vSphere Enterprise. Vanaf juni is alleen vSphere Enterprise Plus en vSphere Standard beschikbaar. Lees hier over de extra...