EUC TechCon-event

VMware EUC TechCon (vEUC TechCon) is een nieuw technology community event welke de Digital Workspace producten van VMware centraal stelt! 

vEUC TechCon is een evenement dat 100% in het teken staat van de VMware End-User Computing producten en het ecosysteem hier omheen. Het evenement is een community-gedreven evenement waarbij technische kennis opdoen en netwerken de belangrijkste doelen zijn. vEUC TechCon is opgericht door de Nederlandse leden van het internationale VMware End-User Computing Champion programma, waaronder PQR's Rob Beekmans en Sven Huisman, en wordt ondersteund door de EUC specialisten van VMware Nederland.

Op 2 november vindt de eerste editie van dit jaarlijkse evenement plaats in Utrecht in de Inn-Style-locatie. Het evenement wordt door de technische VMware EUC community experts georganiseerd.

Spencer Pitts (Chief Technologist EUC bij VMware) start de dag met een keynote over de visie op Unified Endpoint Management producten van VMware. Daarna volgen verschillende technische presentaties en demonstraties van VMware EUC Champs als Johan van Amersfoort, Rob Beekmans (PQR) en Sven Huisman (PQR) welke dieper ingaan op de display protocollen, security en integratie van Horizon in Workspace ONE.

Horizon Cloud en de Mobile oplossingen kommen ook aan bod. Joris Adriaanse gaat meer vertellen over het managen van Rugged Devices en Dennis Sigmond gaat zijn best practices delen over Horizon Cloud.

Wil je er bij zijn? Inschrijven kan nu of neem contact met ons op voor meer informatie!

We zien je graag op 2 november bij Inn-Style.

Tot dan! 

vEUC TechCon Leadership Team

Rob Beekmans, senior consultant PQR

Sven Huisman, senior consultant PQR

Datum: 
02/11/2017
Tijd: 
09:00 tot 17:00

Inschrijven