NVIDIA Enterprise Innovations Day

Speed is the new normal’
De technologie ontwikkelt zich snel, de eisen aan uw bedrijf nemen toe en belangrijker nog, de behoeften van klanten veranderen. Soms is het moeilijk om te zien waar u en uw organisatie zich op moet concentreren. NVIDIA en PQR kunnen u hierbij ondersteunen. Wij hebben gezien welke impact de oplossingen van NVIDIA hebben op het gebied van Artificial Intelligence, HPC en GPU-computing. In een breed scala van industrieën kunnen wij helpen bij het aanpakken van alle uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen.

Daarom bent u van harte uitgenodigd om samen met ons te leren tijdens deze exclusieve NVIDIA Enterprise Innovation Day te Driebergen.

Wat brengt deze dag u?
In de ochtend brengen we u op de hoogte brengen van de nieuwste NVIDIA-oplossingen voor Professional Visualisation, GPU Virtualization, HPC, Artificial Intelligence en Automotive. We bespreken hoe GPU's de toekomst van datacenters positief zullen beïnvloeden en hoe AI u kan helpen uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen met enkele succesverhalen uit het echte leven.

Tijdens het middagprogramma bent u vrij om te kiezen tussen twee tracks: één gericht op C-Level en de andere op technische besluitvormers, IT-pro, data scientists en ontwikkelaars. Beide bieden discussiemogelijkheden en diepgaande informatie

Voor het volledige programma en inschrijven kijkt u hier.

Datum: 
26/04/2018
Tijd: 
09:00 tot 18:00

Inschrijven