Rubrik Lunch & Learn - commercial segment

De hoeveelheid data in en rond de bedrijfsvoering neemt toe en daarmee ook de behoefte daar op een effectieve en efficiënte wijze gebruik van te maken. Is datamanagement voor jou ook een enorme uitdaging? Er zijn zoveel dingen waar je rekening mee moet houden: de grote hoeveelheid data, bewaartermijnen, alle verschillende applicaties...

Daarnaast worden ook de eisen steeds hoger: snelheid en schaalbaarheid moeten groeien, je moet voldoen aan de AVG en de beheerlast stijgt. Daarom gaan veel organisaties op zoek naar een alternatief voor de bestaande back-up en recovery-oplossing. Een alternatief dat lagere kostenhogere winsten en concurrentievoordelen oplevert. 
Steeds meer bedrijven leren Rubrik kennen en kiezen voor een van hun oplossingen om de bedrijfsdata gemakkelijk veilig te stellen, te repliceren, en te archiveren. Ongeacht of het een fysieke back-up oplossing is of één die gevirtualiseerd draait op uw eigen locatie of in de cloud.

Rubrik biedt een brede ondersteuning voor multicloud, hybrid cloud-omgevingen en SaaS-oplossingen waaronder: 

  • Office 365
  • traditionele workloads en NAS
  • fijnmazige SQL- en Oracle-ondersteuning
  • nieuwe databasetechnologieën als MongoDB

Wij laten je op dinsdag 26 maart graag kennismaken met de backup-oplossingen van Rubrik. Laat je tijdens de PQR-kennissessie inspireren door de ervaringen van Frans Coppus van Driessen HRM en ontdek de mogelijkheiden tijden de demosessie.

Agenda (onder voorbehoud) 

09.45 uur Ontvangst
10.15 uur Welkomstwoord, door Remco Kuypers (Manager IT-advies & Pre-sales, PQR)
10.30 uur Demonstratie Rubrik, door Kevin Kroese (Sales Engineer, Rubrik) 
11.30 uur Pauze
11.45 uur Klantcase, door Frans Coppus (ICT-manager, Driessen HRM) 
12.15 uur Lunch en gelegenheid tot vragen stellen en netwerken
13.00 uur Einde bijeenkomst

Kom je ook?

Ben je IT-manager of IT-professional en werkzaam bij een organisatie met meer dan 200 werkplekken? Wacht niet langer en registreer je hier. Wij beloven je een inspirerende bijeenkomst!

Datum: 
26/03/2019
Tijd: 
09:45 tot 13:00

Inschrijven