VMworld update: Las Vegas y Barcelona meets Utrecht

Heeft u VMworld dit jaar helaas niet kunnen bezoeken? Kom dan naar de VMworld Update op 13 oktober 2017, op het hoofdkantoor van VMware in Utrecht (Papendorp).

Op VMworld 2017 zijn vele aankondigingen gedaan over de technologie, de trends en de mensen die de toekomst van digital business vormgeven. Van 27 augustus tot en met 31 augustus vond deze plaats in Las Vegas; van 10 tot en met 14 september vond VMworld Europe plaats in Barcelona. Het thema van VMworld was dit jaar 'I am ...'.

Kon u VMworld dit jaar niet bezoeken? Bezoek de VMworld Update!

PQR was en is met een aantal experts en ook klanten aanwezig op beide events. Na het succes van vorig jaar, delen we ook dit jaar weer alle informatie met iedereen tijdens de VMworld update in de ochtend van 13 oktober a.s. op het kantoor van VMware in Utrecht (Papendorp). Schrijft u zich snel in en zorg dat ook u op de hoogte bent van het laatste nieuws!

Check de agenda:

Agenda

09:00 uur - Ontvangst
09:25 uur - Welkom door Henk Nijkerk, VMware
09:30 uur - VMworld 2017 – EUC, Een terugblik door Rob Beekmans (Solution Architect PQR, vExpert, EUC champion) en Sven Huisman (Senior Consultant PQR, vExpert, EUC champion) >> Rob en Sven vertellen u welke interessante en spannende nieuwe ontwikkelingen verwacht mogen worden op het gebied van End User Computing. Ze zullen het daarbij onder andere hebben over Workspace One, IOT en Horizon.
10:45 uur - Pauze
11:00 uur - VMworld 2017 – Update SDDC, door Ronald de Jong, (Senior Consultant PQR, vExpert NSX, VCIX-NV), Stefan Verhoef, (Senior Consultant PQR, 3x-VCP, VCAP) en Viktor van den Berg, (Technoloy Officer, vExpert, VCDX) >> Ronald, Stefan en Viktor informeren u graag over alle ontwikkelingen op het gebied van het Software Defined Datacenter, Cloud Management en VMware's nieuwe cloud services. Verwacht een grote focus op beveiliging.
12:15 uur - Afsluiting door Henk Nijkerk, VMware
12:30 uur - Lunch

Registratie

Bent u IT-manager of IT-professional, eindgebruiker en werkzaam bij een organisatie met meer dan 250 werkplekken? Wacht niet langer en schrijf u direct in! Wij beloven u een waardevolle ochtend!

Datum: 
13/10/2017
Tijd: 
09:00

Inschrijven