IT-specialist PQR viert 25-jarig jubileum

De wereld verandert, PQR verandert mee.

Het jaar 2015 is voor PQR een bijzonder jaar. Vandaag viert het bedrijf namelijk haar 25-jarig jubileum. PQR is een begrip in de Nederlandse IT-markt en daarbuiten en staat bekend als advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen. PQR levert haar klanten innovatieve ICT-oplossingen zonder dat processen complexer worden.

PQR heeft een plaats als ‘trusted advisor’ op de markt veroverd. Het PQR Experience Center wordt goed bezocht, aan de PQR-whitepapers wordt regelmatig gerefereerd en het PQR-magazine Inspire wordt door de lezers gewaardeerd. Klanten vragen PQR om IT-advies vanwege de aanwezige kennis en ervaring. PQR levert veel input voor diverse IT-communities en mag regelmatig sprekers voor wereldwijde IT-conferenties, van bijvoorbeeld HP, Citrix en Microsoft leveren.

De wereld verandert, PQR verandert mee

“Als we kijken naar hoe de wereld in 25 jaar is veranderd en hoe ver de digitalisering van de maatschappij inmiddels gaat, dan hebben wij altijd vooropgelopen,” aldus Ronald Schaap, Directeur PQR. “Wij hebben expertise op het gebied van datacenter, workspace en cloud en bieden daarbij een set aan IT- services. Wij adviseren de klant over de te volgen IT-strategie. Wij ontwerpen en implementeren en ontzorgen onze klanten met een pakket van managed services. De klant zoekt een gesprekspartner die hem adviseert, die IT-services levert en kennis heeft van het gehele traject: visie, strategie, ontwerp, realisatie, migratie, overdracht, beheer en optimalisatie.“ PQR wordt daarom steeds vaker vanaf het begin af aan betrokken bij de inrichting van IT-omgevingen.

Kennis delen, sparren, voelen en ervaren

Contact met klanten en het delen van kennis staan bij PQR hoog in het vaandel. Naast de ontwikkeling van content en actieve inzet van (social) media, organiseert PQR regelmatig workshops, seminars en evenementen. Eén daarvan is het jaarlijks terugkerende kenniscongres IT-Galaxy dat op 8 oktober aanstaande voor de zevende keer wordt georganiseerd. Het wordt een speciale editie in het kader van 25 jaar PQR. IT-Galaxy biedt IT-professional en (IT-)beslisser een waardevolle dag boordevol inspirerende sessies over datacenter, workspace, cloud en IT-strategie.

25 jaar PQR

PQR staat al 25 jaar als een huis. Hoewel de variëteit en complexiteit van IT eerder toeneemt dan afneemt, blijft het werkgebied en de positionering van de organisatie in de markt hetzelfde. Klanten hebben meer keuzes waardoor het lastiger wordt om de juiste keuze te maken. PQR helpt klanten te verbinden, te groeien en kosten te besparen en staat daarbij garant voor een stabiele IT-omgeving, zonder dat processen complexer worden.

Meer informatie en beeldmateriaal

PQR, Karin Mulder, Marketing & Communicatie Manager, tel: +31 (0)30 6629729, e-mail: karin.mulder@pqr.nl.

>> PQR-bedrijfsprofiel