PQR en SecureLink sluiten strategische samenwerking

Strategisch advisering op het vlak van (cyber)security.

PQR, advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen en SecureLink, een Benelux georiënteerde security en infrastructure integrator, zijn een strategisch partnership aangegaan. Beide bedrijven erkennen dat de individuele expertises de doelstellingen van beide organisaties versterken.

Steeds vaker krijgt PQR de vraag van klanten om hen te adviseren over hoe om te gaan met cybercrime. Om hier in de praktijk invulling aan te geven gaat PQR gebruik maken van de dienstverlening van SecureLink rondom het leveren en beheer van security-oplossingen. Mark Olij, Alliance Partner Manager PQR: “Als security specialist weet SecureLink als geen ander hoe belangrijk het is om security op het juiste niveau te houden. Het is complex genoeg, want de ontwikkelingen op security gebied gaan snel. Het aantal bedreigingen neemt toe en bovendien veranderen deze snel van aard.”

Andersom geeft de samenwerking SecureLink de mogelijkheid om haar klanten proactief te adviseren over datacenter-, workspace- en cloudoplossingen. De eerste gezamenlijke successen zijn een feit. "Onze competenties sluiten haarfijn aan bij die van PQR. Onze klanten vragen ons steeds vaker mee te denken op beide vlakken. Door de samenwerking met PQR kunnen wij klanten beter ondersteunen bij de vraagstukken die leven”, aldus Jos Schimmel, Sales Director SecureLink.

Seminar: Het Software Defined Datacenter, the next step

Om de gebundelde kennis op het gebied van een veilige IT-omgeving te delen met de markt, wordt op 31 mei aanstaande een seminar georganiseerd door PQR, SecureLink en VMware.

Meer informatie en beeldmateriaal

PQR, Karin Mulder, Marketing & Communicatie Manager, tel: +31 (0)30 6629729, e-mail: karin.mulder@pqr.nl.

>> PQR-bedrijfsprofiel