PQR is Windows 10 Check-In Official partner

Hét aanspreekpunt voor een upgrade naar Windows 10.

Vanaf 21 juli 2015 is PQR door Microsoft benoemd tot Windows 10 Check-In Official Partner. Dat betekent dat PQR hét aanspreekpunt is voor zakelijke organisaties die een upgrade naar Windows 10 overwegen.

Ins en outs Windows 10

Doordat Windows 10 nu geruime tijd beschikbaar is als 'Insider Preview' zijn onze consultants al enige tijd aan de slag met Windows 10. Zij kennen daarom de ins en outs van deze nieuwe Windows versie. Daarnaast worden zij voortdurend op de hoogte gehouden door intensieve kennissessies die vanuit Microsoft worden georganiseerd voor de Check-In partners.

>> Lees in de blog 'Windows 10: click here to start!' over de belangrijkste vernieuwingen van Windows 10.

Zelf aan de slag met Windows 10!

In het PQR Experience Center hebben wij Windows 10 reeds draaien. U kunt daardoor zelf de vernieuwingen in onder andere de gebruikersinterface ervaren. Maak een afspraak voor een bezoek aan het PQR Experience Center om te experimenteren en te ondervinden wat de directe voordelen van Windows 10 voor uw organisatie zijn.

Windows 10: click here to start!
Met de lancering van Windows 10 is een belangrijke release neergezet voor dé toekomst van Windows. Omdat Windows 10 al geruime tijd als 'Insider Preview' beschikbaar was, geldt deze Windows versie als best geteste ooit. In deze blog neemt Peter...
22/07/2015