Digital Workspace

Liquit

PQR is partner van Liquit

De Liquit Digital Workspace heeft de toegang tot zakelijke IT-middelen voor eindgebruikers eenvoudiger dan ooit gemaakt, door IT-afdelingen de tools te bieden waarmee ze onmiddellijk kunnen reageren op veranderende bedrijfsvereisten, de productiviteit van gebruikers kunnen verbeteren en een organisatie een concurrentievoordeel kunnen geven.


Op zoek naar een tijdelijke IT consultant?

Liquit Gold Partner

Image
Naar website Liquit
Wij zijn PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR

Liquit Partner of the Year

PQR is Gold partner en Liquit Partner of the Year 2023. Liquit heeft deze award aan PQR toegekend voor het continue commitment van PQR op meerdere vlakken: vergroting van de expertise, focus in sales en marketing en inbedding in de SpaceHub workspace solution. Bovendien is het werkplekproject bij Gemeente Helmond door Liquit uitgeroepen tot Project of the Year 2023.

Liquit Workspace als vervanging voor Ivanti Workspace Control

Veel Ivanti Workspace Control klanten zijn momenteel op zoek naar een vervanging. PQR adviseert om Liquit Workspace te implementeren. Liquit Workspace in combinatie met een profilemanagement oplossing en group policies is het moderne alternatief voor Ivanti Workspace Control. De klanten van PQR die zijn overgestapt van Ivanti naar Liquit zijn enorm tevreden over de functionaliteit en door de ervaring en aanpak van PQR verloopt de transitie geruisloos.

Ivanti Workspace Control gaat end of life op 31 december 2026, dus er is voldoende tijd om de transitie te maken. PQR kan hierbij helpen met een bewezen, gestandaardiseerde aanpak. Lees meer op deze pagina. 

Expertise Liquit

De gecertificeerde Liquit experts van PQR geven advies over de inrichting van de werkplek, verzorgen de implementatie van Liquit Workspace en kunnen ook het beheer uit handen nemen.

Als u met eigen ogen wilt zien hoe dit in de praktijk werkt, dan kunnen we een demo geven.

Meer informatie over Liquit

Wilt u meer weten over de diensten en expertise van PQR op het gebied van modern workspaces met Liquit? Neem contact op met PQR!

Neem contact op met PQR

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.