Digital Workspace

Liquit

PQR is partner van Liquit

De Liquit Digital Workspace heeft de toegang tot zakelijke IT-middelen voor eindgebruikers eenvoudiger dan ooit gemaakt, door IT-afdelingen de tools te bieden waarmee ze onmiddellijk kunnen reageren op veranderende bedrijfsvereisten, de productiviteit van gebruikers kunnen verbeteren en een organisatie een concurrentievoordeel kunnen geven.


Op zoek naar een tijdelijke IT consultant?

Liquit Gold Partner

Image
Naar website Liquit
Wij zijn PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR

Liquit Partner of the Year

PQR is Gold partner en Liquit Partner of the Year 2021. Liquit heeft deze award aan PQR toegekend voor het continue commitment van PQR op meerdere vlakken: vergroting van de expertise, focus in sales en marketing en inbedding in de SpaceHub workspace solution. De gecertificeerde Liquit experts van PQR geven advies over de inrichting van de werkplek, verzorgen de implementatie van Liquit Workspace en kunnen ook het beheer uit handen nemen. Als u met eigen ogen wilt zien hoe dit in de praktijk werkt, dan kunnen we een demo geven.

Meer informatie over Liquit

Wilt u meer weten over de diensten en expertise van PQR op het gebied van modern workspaces met Liquit? Neem contact op met PQR!

Neem contact op met PQR

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.