SOC en SIEM services

Northwave

Image

Northwave helpt organisaties om integraal hun informatieveiligheid en privacy-management op orde te houden. Vanuit brede expertise bedient Northwave klanten in alle private en publieke sectoren met een compleet pakket aan diensten. PQR en Northwave hebben een partnership afgesloten waardoor klanten compleet geïntegreerde IT- en securitydiensten kunnen afnemen voor een vaste prijs per werkplek. 


Op zoek naar een tijdelijke IT consultant?

Northwave

Al bijna 15 jaar helpt Northwave bedrijven die diensten op het gebied van cybersecurity en informatiebeveiliging door middel van :

  • 24 x 7 ondersteuning
  • Nederlands SOC
  • ISO 27001 en 9001 certificering
Naar website Northwave
Wij zijn PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR

Northwave en PQR

PQR en Northwave hebben de handen ineengeslagen en bieden tegen een vaste maandelijkse prijs een compleet geïntegreerde IT- en security-dienst aan. Hiermee kan PQR tegemoet komen aan hele specifieke security-eisen met betrekking tot monitoring, detectie en response-diensten en tevens diensten aanbieden op het gebied van security- en privacymanagement, pentesten of het verbeteren van cyberveilig gedrag.

Security Operations Center

Hiertoe is het Northwave Satellite SOC (Security Operations Center) ingericht in het beheercentrum van PQR en dit Satellite SOC is verbonden met het Northwave SOC in het Europese hoofdkantoor van het security-bedrijf, dat ook in Utrecht is gevestigd. Omdat het PQR SOC fysiek deel uitmaakt van het PQR-beheercentrum en is geïntegreerd met het Northwave SOC, krijgen PQR-klanten toegang tot de unieke expertise van Northwave. Dat zorgt ervoor dat incidenten met de minst mogelijke vertraging door PQR en Northwave-specialisten worden afgehandeld.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met security specialisten van PQR!

Neem contact op met PQR

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.