Arend van Dijk

Consultant
Arend van Dijk

Arend (1988) is een klant- en resultaatgerichte Cloud productivity consultant, houdt van uitdaging en kijkt verder dan alleen naar de gegeven opdracht. Arend werkt sinds 2007 in de IT en heeft brede ervaring opgedaan als consultant bij diverse IT-dienstverleners in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Sinds 2016 werkt Arend bij PQR.

Arend kent een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, heeft goede communicatieve vaardigheden, heeft een groot doorzettingsvermogen, is flexibel en maakt zich nieuwe materie snel eigen. Arend heeft veel ervaring met Microsoft infrastructuren en Microsoft cloud solutions en focust hij zich met name op Office 365. In projecten is hij actief in het advies-, ontwerp- en implementatie traject. Door zijn brede ervaring wordt Arend regelmatig ingezet bij het troubleshooten van issues in infrastructuren.

Arend.van.Dijk@pqr.nl | Twitter | LinkedIn

Microsoft Enterprise Mobility + Security
19/10/2018
Digitaal transformeren met vrijheid en gemoedsrust? Of levert u vrijheid & gebruikerservaring in en doet u concessies uit angst voor datalekken? Faciliteert u het nieuwe werken voor uw gebruikers? Heeft u beveiligingsvragen rondom Bring your own...