Erik Stiphout

Senior consultant
Erik Stiphout

Erik (1977) is een enthousiaste cloud, messaging en communications consultant met kennis van verschillende aspecten binnen de IT. Binnen PQR vervult Erik de rol van technisch specialist op gebied van Office 365, Microsoft Azure, Microsoft Exchange en Skype for Business. Erik ondersteunt presales trajecten met zijn uitgebreide kennis om vragen van klanten te beantwoorden en technische oplossingen te bedenken voor complexe uitdagingen.

Naast zijn presales werk ontwerpt, configureert en migreert hij klantomgevingen naar de nieuwste versies van op Microsoft Cloud gebaseerde infrastructuur. Doordat Erik een breed kennisgebied heeft van verschillende disciplines wordt hij ook ingezet als lead engineer om het technische verloop van projecten te bewaken. Erik werkt sinds 2000 in de IT en sinds 2016 bij PQR in de functie van senior consultant.

01/10/2018
In de afgelopen jaren hebben diverse bedrijven beveiligingsproducten of diensten uitgebracht onder de noemer “Advanced Threat Protection” of kortweg ATP. Ook Microsoft biedt sinds begin 2015 een viertal ATP diensten: Office 365 Advanced Threat...