Workspace Security as a Service

Toenemende cybercriminaliteit en mobiliteit van werknemers verhogen de noodzaak om de veiligheid van de werkplekken optimaal op orde te hebben. Is uw organisatie veel tijd kwijt aan het beveiligen en monitoren van de werkplekken?

PQR Workspace Security as a Service zorgt ervoor dat alle werkplekken beschermd zijn tegen digitale dreigingen.

Image


Vaste prijs per maand per werkplek

Altijd verzekerd zijn van een veilige werkplek, voor een vaste prijs per werkplek per maand? Met PQR Workspace Security as a Service zorgt u ervoor dat alle werkplekken beschermd zijn tegen digitale dreigingen. Of het nu gaat om een traditionele desktop, een virtual workspace of portal based werkplek, PQR brengt rust en neemt het dagelijks beheer uit handen: we monitoren de werkplekken en ondernemen direct actie in het geval van een dreiging.

Workspace Security as a Service bestaat uit drie elementen waarmee de basisbeveiliging van de werkplekken volledig op orde is: Endpoint Protection, Security Operations Center en Penetration Test. 

Endpoint Protection

Door middel van Endpoint Protection zijn de werkplekken in de gehele IT-omgeving beschermd tegen malware, exploits en ransomware. De Endpoint Protection technologie maakt gebruik van een combinatie van machine learning, geavanceerde gedragsanalyse en big data. PQR monitort de werkplekomgeving en zorgt voor het updaten van de systemen.

Security Operations Center

Vanuit het Security Operations Center (SOC)  monitort PQR alle mogelijke dreigingen binnen uw IT-omgeving (cloud en on-premises). Deze bedreigingen worden geanalyseerd en desgewenst direct opgevolgd met een duidelijk advies. Het is tevens mogelijk om een dedicated Security Officer te hebben die als uw directe aanspreekpunt fungeert.

Penetration test

Jaarlijks doet PQR een Penetration Test (Pen-test) met als doel inzicht te krijgen in de risico’s en kwetsbaarheden van de IT-omgeving en de beveiliging te verbeteren. Aan de hand van een rapportage en persoonlijke toelichting worden deze kwetsbaarheden en de juiste opvolging besproken.

Image

Essential, Advanced of Premium: Welke optie past het beste bij uw organisatie?

Opties Workspace Security as a Service

PQR biedt de Workspace Security as a Service aan in drie opties: Essential, Advanced en Premium, vanaf 14,30 euro per gebruiker per maand. In alle opties bent u te allen tijde verzekerd van een hoog niveau van beveiliging. Afhankelijk van de optie die u kiest, nemen we u meer werk uit handen en is de reactietijd korter.

Essential

Voor onze Essential klanten is de PQR Servicedesk tijdens kantoortijden bereikbaar. Ons team reageert reactief op virusdetecties en controleert maandelijks de virusupdates. Alle security meldingen worden in behandeling genomen en op kritieke meldingen wordt door het team direct actie ondernomen. Jaarlijks voeren we een externe Blackbox Pentest uit.

Advanced

Bij Advanced Workspace Security as a Service ontzorgt het Servicedesk team van PQR u dagelijks en pro-actief. Alle security meldingen worden direct opgepakt, er is dagelijkse controle op virusupdates en u ontvangt maandelijks een rapportage en persoonlijke toelichting. Tevens doen we jaarlijks een Blackbox Pentest.

Premium

Met een Premium pakket staat het team van PQR 24 uur per dag voor u klaar en heeft u de beschikking over een dedicated Security Officer. Virus updates wordt continu gecheckt en alle security meldingen worden pro-actief opgepakt. Maandelijks rapporteren we aan u en brengt de Security Officer advies uit. Per jaar voeren we 2 Pen-testen uit: een externe Blackbox Pentest en Insider Attack test.

Zekerheid en Kwaliteit

PQR beschikt over de noodzakelijke certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging en processen en voldoet aan de ISO 27001 en de NEN 7510 normering. Workspace Security as a Service is voorzien van de security technologie van marktleiders op het gebied van IT-beveiliging. 

Image