Wij zijn PQR

We creëren rust, zodat IT er voor u niet meer toe doet. Maak kennis met onze organisatie.

Image

IT: ontzettend belangrijk voor de bedrijfsvoering, maar eigenlijk wilt u er niet te veel mee bezig zijn. Het moet gewoon werken. Of uw organisatie nu in de cloud draait, of alle servers bij u op locatie staan.

En daar zorgt PQR voor. Van advies naar implementatie tot en met het beheer, wij creëren rust in uw omgeving. Ineens doet IT er niet meer toe.

Wij kunnen uw organisatie op verschillende manieren helpen. Dat doen we met onze beproefde methode, waarin we het hele IT-proces hebben verdeeld in zes stappen. 

PQR begeleidt u bij het hele proces van advies tot aan beheer en optimalisatie, of biedt ondersteuning bij de verschillende stappen. Op die manier brengen wij de rust in uw IT.

Lees meer over onze diensten
Image

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.

Partners en leveranciers

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben we in de loop der jaren een breed netwerk van partners en leveranciers opgebouwd. Zij helpen ons ervoor te zorgen dat uw IT geen hoofdpijndossier meer is. Bij onze oplossingen gebruiken we de producten en diensten van onder andere Aruba, Citrix, HPE, Nutanix en VMware.

Bij PQR werken experts die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Zo kunnen we de nieuwste oplossingen direct doorvoeren in uw omgeving.

Kennis en kwaliteit

PQR staat niet alleen bekend als de rustmaker in IT, maar ook als kennishuis. We moedigen onze collega’s altijd aan om nieuwe kennis op te doen en die kennis ook weer door te geven. Dat doen ze niet alleen intern, maar ook als spreker op congressen en events.

Het is belangrijk om die kennis ook te borgen in onze eigen dienstverlening. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we beschikken over alle certificeringen die ons helpen u te ontzorgen. Hieronder vallen onder meer ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510. Ook beschikt PQR over onafhankelijk beoordeelde ISAE 3402 Type I en II-rapporten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor PQR geen ‘nice to have’, maar een vanzelfsprekendheid. Zowel bedrijven, consumenten als mogelijk toekomstige arbeidskrachten hechten immers steeds meer waarde aan duurzaamheid. Als organisatie is het dan ook belangrijk om dit te onderkennen en hierop in te spelen. PQR is gecertificeerd op de CO2-prestatieladder, daarover leest u hier meer. We zijn gecertificeerd voor Niveau 3 op de internationaal erkende MVO-prestatieladder. Bij een assessment door Ecovadis haalden we het niveau Silver met een score die 79% boven het wereldwijde gemiddelde lag. Lees meer over MVO en ons SpaceHub Green initiatief op deze pagina.

Certificeringen

Certificeringen voor kennis en kwaliteit
ISAE 3402 Type I en II-rapporten
ISO 20000
ISO 27001
ISO 9001
NEN 7510

Certificeringen voor MVO en duurzaamheid
ISO 14001
Ecovadis Sustainability rating Gold level
MVO prestatieladder niveau 3
CO2 prestatieladder niveau 5

 

PQR is onderdeel van Bechtle Group, één van de grootste IT-providers in Europa.