Share your media safe and easy

MediaLab

Image

Zakelijke bestanden beheren, opslaan en delen kan op verschillende manieren. Maar wat als het bestand te groot en te complex is om het per mail of via uploadwebsites te versturen? Voor welk alternatief kies je dan? En is de oplossing wel veilig genoeg om er bestanden mee te verzenden?

Met MediaLab bekijk, deel en archiveer je moeiteloos grote mediabestanden op ieder device, wereldwijd en op elk moment.


Veilig beheren en
delen van patiëntendata
Lees hoe MediaLab de Mauritskliniek helpt

Lees case study

Snel en secuur mediabeheer

Merken en media- en productiebedrijven hebben dagelijks te maken met een als maar groeiende stroom mediacontent. Het beheer en de distributie van grote bestanden wordt daarmee een steeds grotere uitdaging. Deze bestanden dienen ook nog eens snel en secuur verstuurd te worden aan de juiste ontvangers. MediaLab helpt en adviseert bij het opzetten van de juiste media-infrastructuur. Hierbij besteden we veel aandacht aan veilige systeemintegratie, automatische workflow en schaalbaarheid.

Zo makkelijk was filesharing nog nooit!

De Digital Media Management-tool van MediaLab maakt het makkelijk om snel bestanden te bekijken, beheren, delen en op te slaan. Zo deel je bestanden met opdrachtgevers en klanten, zonder dat zij dit hoeven te downloaden. Daarnaast kun je alle media op een intuïtieve manier voorzien van commentaar. Doordat MediaLab een online tool is, is het programma op ieder apparaat, wereldwijd en op ieder moment beschikbaar.

Upload, deel en beheer grote zakelijke mediabestanden snel en gemakkelijk
Meer weten?

Ontdek MediaLab