Image

PQR beheert en ontzorgt uw IT

IT is essentieel voor uw organisatie, maar vraagt ook veel aandacht. Wij nemen die beheerlast graag uit handen.

Image

IT on top of mind

Dat IT aandacht vraagt binnen uw organisatie is duidelijk. De operationele kosten zijn hoog en de wetgeving wordt steeds complexer. Daarom is het belangrijk om continu op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. En wat te denken van de toenemende concurrentie? Om bij te blijven is het van belang om up-to-date te zijn met IT en snel te kunnen inspelen op wijzigingen. Maar dat hoeft u niet zelf te doen. PQR kan uw IT volledig voor u in beheer nemen.

IT als middel tot groei, niet als doel op zich

Door de IT als ondersteuning te zien van de business in plaats van als doel op zich, komt er ruimte voor innovatie en groei. PQR heeft bij het beheer veel aandacht voor de gebruiker. Hoe kan IT zo goed mogelijk ingericht worden om uw gebruikers zo goed en prettig mogelijk te laten werken? Welke diensten kunnen vanuit de cloud worden afgenomen? En hoe kunnen medewerkers zo goed mogelijk opgeleid worden om met alle systemen te werken? Door continu nieuwe en innovatieve oplossingen toe te voegen aan het beheer, is het platform altijd up-to-date. 


Uitdagingen op IT-beheer?
Van zorgeloos beheer naar grenzeloze groei met PQR.

Vroegtijdig signaleren en oplossen van problemen 

Doordat wij actief betrokken blijven bij uw IT en bedrijfsprocessen, kunnen wij eventuele problemen signaleren en oplossen nog voordat de eindgebruiker er iets van heeft gemerkt. Daarvoor stellen we van tevoren een beleid op en passen we artificial intelligence toe. Zo kunnen wij uw bedrijfsprocessen proactief bewaken. 

Inzicht in kosten en support

Uiteraard geven wij tussentijds inzicht in de gemaakte kosten, zodat u uw IT gerust uit handen kan geven, zonder verrassingen achteraf. Neemt u public cloud resources af? Wij optimaliseren de infrastructuur en zorgen voor kostenefficiëntie en besparing. Al onze diensten en oplossingen zijn gebruikersvriendelijk en we bieden support waar nodig. En ineens doet IT er voor u niet meer toe.

Image

Al bekend met Monitoring as a Service?